Søndag den 21. december

af Anna Skyggebjerg den 21. december 2014

Undskyld, undskyld, jeg passer ikke bloggen. Jeg tænker på den, men mere bliver det ikke til.

Til gengæld har jeg bagt en ny portion plumkage, købt et hav af gaver, haft katten til dyrlæge og familien på besøg. Og Elise blev 19 år i går. Hun er blevet fejret over adskillige dage, som var det et indisk bryllup…

Hele huset smittes af min stress. Bortset fra Asger. Han lægger sig bare ud på altanen med sin bamse og holder lidt øje med kvarteret. Og kommer ind, når der dufter af leverpostej.

Jeg vender tilbage inden jul. Men lige nu er huset blevet tømt for gæster, og jeg skal have dynen med ned på sofaen.

PS: Der er debat om introversion på Universitetsavisen. En meget fin artikel. Med en kommentarspor, der vidner om, at der fortsat er mange, for hvem emnet er nyt. De burde ønske sig min bog i julegave…

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Kamilla 21. december 2014 kl. 23:26

Undskyld ikke, Anna! Nyder at læse når du skriver, og når du ikke gør, så er der bare noget at glæde sig til. God juleferie!

lotte 22. december 2014 kl. 00:51

Det er din blog og det er gratis at læse den. Du bestemmer suverænt kadencen!!!! Jeg er bare taknemmelig over at måtte være med her på “forreste tilskuerrække”:-)

Tanja 22. december 2014 kl. 10:01

Hørt! Hørt! til begge ovenstående kommentarer. Og tak for linket til artiklen i Universitetsavisen – den er hermed linket videre på LinkedIn.

Skriv en kommentar