Fredag den 1. marts

af Anna Skyggebjerg den 1. marts 2013

I søndags bragte bloggen “The evolution of mom-dancing”. I dag bringer jeg – dog uden video – “The origin of mom-dancing”. 

I mandags så Elise og jeg Oscar-uddeling. Vi har noget skuffede over kjolerne. Men så kom Sandra Bullock på scenen. Og følgende samtale udspandt sig:

Elise: “JAA, nu kommer Sandra Bullock. Jeg ELSKER hende!”

Mig: “Jeg har kysset en mand, som har kysset Sandra Bullock.”

Elise: “WHAT?! Hvem?”

Mig: “Jeg kan faktisk ikke rigtigt huske, hvad han hedder.”

[PAUSE]

Elise: “Nå, men hun er også så lækker, at hun må have kysset mange.”

BEMÆRK, at hun IKKE sagde, “Du er også så lækker, at du kan score de samme mænd som Sandra Bullock.”

Og dermed har vi “The origin of mom-dancing”: Man begynder at danse pinligt og være en skygge af sig selv, når ens nærmeste ser på en som en mor. Og kun som en mor.  (Nå ja, så er der selvfølgelig 100% cool mødre som Michelle Obama, som ikke kan se fjollede ud, selvom de så prøver. Jeg identificerer jeg mere med hende/ham i den lyserøde cardigan…)

Her er et billede af mig Sandra Bullock til Oscar-aften:

{ 1 trackback }

Mandag den 3. marts | H e l e  3  t i n g
3. marts 2014 kl. 22:38

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tina Hoeberg 1. marts 2013 kl. 15:34

Altsaa, da jeg saa dit billede foerste gang her paa siden, var min tanke godt nok ikke:” Jamen, der har vi da en MOR!” Naeh, den var naermere, saadan noget som:”Flot kvinde, hun ser da skoen ud!” – og da jeg senere fandt ud af at du ER mor er jeg blot endnu mere imponeret. Og det siger jeg ikke for at fedte:-) Knus og god week-end…

Anna Skyggebjerg 1. marts 2013 kl. 18:55

Kære Tina, Du har lige sikret, at det bliver en god weekend. Tak! Og knus tilbage!

Anette Kristine Poulsen 6. marts 2013 kl. 15:15

Hvemhvemhvemhvemhvemhvem, Anna? Jeg synes vi trænger til lidt bloggossip, og skidt med at det er fra sidste år (eller længere) tilbage….

Anna Skyggebjerg 6. marts 2013 kl. 15:41

Min mund er lukket med syv… sejl. Men jeg kan sige, at der var tale om en mand med en stor arv og en vældig masse diamanthandel i Sydafrika. (Men derudover er der intet gossip at hente i historien, for han er ikke det mindste kendt. Og åbenbart var det netop det, som tiltalte Sandra ved ham. Hun syntes, det var dejligt, at han ikke var del af Hollywood, at han behandlede hende som en helt almindelig kvinde og ikke lå under for kendtheden. Jeg tror nu – mellem os sagt – at årsagen til, han ikke gjorde noget større væsen ud af hende, var, at han havde fokus på sig selv…)

Skriv en kommentar