Fredag den 13.!

af Anna Skyggebjerg den 14. november 2009

Der er ikke sket noget farligt på denne fredag den 13. Men der er heller ikke sket “Hele 3 ting”. Der er sket hele 100 ting.

I morgen tager jeg to uger på refugium i Syditalien. Helt alene. For at skrive en bog. Stedet hedder San Cataldo, men jeg kalder det Zen Cataldo. For det tror jeg, der bliver meget af. Men inden…ja, så var der lige 100 ting, der skulle ordnes.

Jeg har nået det vigtigste:

1

At tage i skoven og køre mountainbike med Elise. I blæst, kulde og silende regn. Og med smat flyvende om ørerne. Man skulle ikke tro, der kunne være noget zen-fyldt over sådan en tur. Men det er der. Både på selve cykelturen og når vi kører frem og tilbage mellem Frerderiksberg og Hareskoven. Der er en særlig stemning i bilen, en særlig nærhed.  Så det er der, jeg får alt det at vide, jeg gerne vil høre, men ikke kan spørge om.

2

At sidde i sofaen under uldne tæpper og se tv og spise bananbrød. Alle fire (for Pelspølsen svigtede os til fordel for en varm radiator). Uden stress. Uden tanke på kufferten, der ikke var pakket. Bare være sammen og gøre aftenen lang.

3

At putte begge børn læ-æ-nge. At kysse dem, ae dem, dufte dem og forsikre dem om, at jeg elsker dem, at to uger går stærkt og at jeg ringer hver dag.

Elise gav mig dette brev til flyveturen. Og lige præcis nu, har jeg slet ikke lyst til at rejse væk…

Afskedsbrev

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Randi Glensbo 14. november 2009 kl. 00:30

Jeg håber, du får et par fantastiske uger med inspiration og arbejdsro i lange baner :-)

Dora 14. november 2009 kl. 02:57

Ønsker dig en rigtig dejlig zen cataldo tur. :0)

Dorte 14. november 2009 kl. 19:24

Det lyder vidunderligt! Rigtig god rejse :-)

Maren 16. november 2009 kl. 11:06

Får helt klump i halsen af at se det brev. Det er virkelig sødt! Det er så stort at få lov til at være mor, hva?
Hvad er det for en bog du skal skrive?

Anna 16. november 2009 kl. 17:19

Kære Maren,
Ja, det er i sandhed stort. Det er mor, jeg er først og fremmest. Jeg er mange andre ting også, men at være mor er størst og først.
Og netop derfor. endnu en mor-bog!
Kh,
Anna

Skriv en kommentar