Fredag den 14. august

af Anna Skyggebjerg den 15. august 2015

I dag købte jeg en digtsamling af Mary Oliver. Hvilken genkendelse og lettelse jeg følte ved at læse disse ord:

For a while I could not remenber some words

I was in need of,

and I was bereaved and said: where are you,

beloved friend?

PS: Også i dag fik jeg bekræftet, at de største oplevelser sjældent er dem, man planlægger, men dem, man overraskes af. I dag, da jeg var hos boghandleren, stod jeg pludselig midt i et arrangement, hvor børn på 10-11 år oplæste egne tekster. De har gået på forfatterskole i sommerferien. Deres lærer sad ved siden af scenen og strålede af stolthed. Og vi, der hørte på, blev rørte  - og klappede og klappede. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Tania 15. august 2015 kl. 09:54

Sikke nogle dejlige oplevelser du møder på din vej.

Skriv en kommentar