Fredag den 16. marts

af Anna Skyggebjerg den 16. marts 2012

Jeg er i dag ufrivilligt blevet mindet om Kahlil Gibrans smukke formulering: Træer er digte, som Jorden skriver på himlen.

Min nabo flyttede i forgårs, i går rykkede håndværkere ind – og i morges gjorde en motorsavsmassakre det forbi med den digtsamling, som haven var: En skov af gamle træer og buske, et paradis for fugle og en stor glæde for mig, som hver morgen fodrede dem og nød at se dem komme flyvende ind for at hente morgenmad. Nu er deres hjem væk. Det eneste, der er tilbage er æbletræet. Alt andet er væk – selv kirsebærtræet, hvis vidunderlige hvide og lyserøde blomster hang ind over hegnet til min have.

Jeg er grådkvalt. 

Trees are poems that earth writes upon the sky,
We fell them down and turn them into paper,
That we may record our emptiness.
~Kahlil Gibran

 

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Marianne 17. marts 2012 kl. 23:41

Kære Anna
Jeg følger din blog dagligt, og dage hvor du har skrevet et indlæg er bare en bedre dag; fordi din måde at sætte tingene i rette perspektiv og proportion på, kaster “lisende skygger” i mit liv, mit syn på dagen og på mig selv. Jeg får altid lyst at betro dig alt muligt ogrådeføre mig med dig…..
Tusind tak for at du deler med mig og mange andre.
Kærlig hilsen
Marianne

Anna Skyggebjerg 18. marts 2012 kl. 15:08

Kære Marianne,

Og de dage, hvor jeg modtager en kommentar som din, er bare bedre dage for mig! Tusind, tusind tak!
Du er altid velkommen til at betro og rådføre dig, hvis du tror, jeg kan være til nogen som helst hjælp. Skriv eventuelt på mail@annaskyggebjerg.dk.

Kærligst,
Anna

Caroline 19. marts 2012 kl. 10:45

Åh kan godt forstå det skærer dig i hjertet!! Men måske der nu kommer mere lys så du kan plante et træ eller 2 i din have? Jeg ELSKER at plante træer, de er så dejlig evige (eller næsten evige…). Og processen med at udvælge hvilket træ og gå på planteskolen og bruge aaaalt for mange penge på 1000 andre planter også, det er det bedste jeg ved :-)
Kan i øvrigt kun tilslutte mig Mariannes indlæg, du er sådan en person man godt gad at sidde i et køkken i timer og drikke te med :-) Og du har været en stor inspirationskilde for mig til at se på de positive sider i livet.
Caroline

Skriv en kommentar