Fredag den 2. juli

af Anna Skyggebjerg den 2. juli 2010

I dag har jeg siddet på altanen med føddene i en balje vand og læst digte. For i dag er første feriedag.

Jeg må dele et af digtene med dig! Det hedder “The Time Before Death” og er skrevet af Kabir (1398-1448), som var både digter og spirituel leder. Digtet er en stærk opfordring til at leve livet NU, mens vi har det, og til intenst at søge den, vi virkelig er. Han kalder det “the Guest”:

Friend hope for the Guest while you are alive,

Jump into experience while you are alive!

[...]

When the Guest is being searched for,

it is the intensity of the longing for the Guest that

does all the work.

Look at me and you will see a slave of that intensity.

Sikken et godt sommerferie-projekt! At give slip på forudfattede overbevisninger om hvem du er.  At tage et stykke hvidt papir – og skrive ned, “jeg er sådan en, som…”.  At skrive en fortælling, der giver retning – måske ny retning – til livet. Jeg ved allerede, at

1

Jeg er sådan en, som kan lide at læse digte

2

Jeg er sådan en, som nyder at sidde på altanen lige så stille

3

Jeg er sådan en, som synes livet er fuldt, når der er ro, nærvær og fordybelse. Som i dette Zen-moment:

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Anja 3. juli 2010 kl. 10:24

skøøønt billede :-)

Jeg er sådan en som
1. kan lide at læse
2. kan lide skyggen når solen bager
3. har brug for meget alenetid

:-)

God første sommerferiedag til dig Anna.

kh
Anja

Skriv en kommentar