Fredag den 24. februar

af Anna Skyggebjerg den 25. februar 2012

Mit hus føles stadig som et nyt hjem, fordi jeg ikke har boet her et fuldt år, og derfor fortsat oplever ting for første gang. Nu foråret. Jeg har glædet mig til at se, om der mon ville komme vintergækker, erantis og krokus i haven.  Og det gør der nu. Hvilket mirakel!

Og helt apropos falder jeg netop i dag over disse kloge ord om miraklerne overalt omkring os:

Around us life bursts forth with miracles – a glass of water, a ray of sunshine, a leaf, a catarpiller, a flower, laughter, raindrops. If you live in awareness, it is easy to se miracles everewhere. When we are tired and feel discouraged by life’s daily struggles, we may not notice these miracles, but they are always there.

Thich Nhat Hanh, buddhistisk munk

Skriv en kommentar