Fredag den 24. september

af Anna Skyggebjerg den 24. september 2010

Der kommer ikke noget blogindlæg i dag. Jeg har overhovedet ikke tid. Søren er i New York, Elise er på kajak-wekend med Ungdomsskolen og Jacob er til fest med overnatning i klubben. Ergo: Kun Puttepatruljen og jeg er hjemme.

Derfor har jeg ikke tid til at blogge. Jeg skal  læse min roman færdig. Selv skrive en bog. Se en masse fjernsyn. Spise en masse slik. Lakere tånegle. Ringe til Anne Marie. Læse alle de andres blogs.  Gå tidligt i seng. Sove længe i morgen.

Jeg har sgu’tte haft et døgn for mig selv siden november 2008!  Må jeg citere hr. Martin Luther King:

“Free at last! Free at last! Thank God Almighty I am free at last”

Nå ja, måske ikke helt fri. For jeg sover i samme seng som Puttepatruljen. Som altid demonstrerer sit overherredømme sådan her:

{ 7 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Losarinas mor 24. september 2010 kl. 17:12

NYD DET :-)

Annette 24. september 2010 kl. 20:02

Jeg under dig hvert eneste introvert sekund.

anette 24. september 2010 kl. 21:42

du er blevet lidt mere rå i kanten på det sidste – egentlig meget rart at det også udtrykkes på bloggen ( jeg mener, man aner at du givetvis også har den side ), så det ikke bliver for urealistisk sødt. Synes du har en skøn blog, din insisteren på zen smitter af :-) God fredag, kh anette

Liselotte 24. september 2010 kl. 22:34

Æd til du brækker dig – og sov så godt. :-D Måske du skal investere i sådan en anordning bjergbestigere har, så de kan sikre sig, at de ikke ryger ud over kanten, når de sover …?

Ha’ en forrygende weekend!

Julie 25. september 2010 kl. 09:57

Du er så befriende ærlig Anna! Håber du nød aftenen i fulde drag…

AL 26. september 2010 kl. 20:26

Griner lidt – fordi jeg har sådanne afslappende dage, hvor jeg skal nå en masse fede ting. Jeg ender bare med at blive helt stresset, så jeg lærer ikke italiensk den dag, eller får bagt kagen, eller læst bogen, eller….til gengæld får jeg set tv…og det også ok!!:-)

Anna Skyggebjerg 26. september 2010 kl. 20:30

Indrømmer at jeg også måtte down-size en smule. Fik faktisk kun gjort en enkelt ting: læst i min roman. To, hvis man tæller med, at jeg samtidigt spiste slik. Men jeg nød det! Hvert sekund!

Skriv en kommentar