Fredag den 25. juni

af Anna Skyggebjerg den 25. juni 2010

1

Jacob og jeg cykler hjem fra tur til sko- og boghandler.  Jeg overhaler ham, da vi kører over krydset, og lige efter overhaler han så mig for igen at komme op foran, hvor jeg kan holde øje med ham. Da han passerer mig, siger han, “Jeg elsker dig”.

Det var et magisk øjeblik.

2

Hvor er der mange situationer, hvor jeg er i tvivl, om jeg er på rette spor med min opdragelse.  Men efter den cykeltur…  Jeg vil forsøge at have mere tillid fremover. Som  Zen-master John Tarrant, der har tillid til, at ethvert skridt i mørket til sidst vil vise sig at have været på den rette kurs:

“Every step in the dark turns out, in the end, to have been on course after all.”

3

Pizza-fredag trak herligt længe ud. Men aftenen er stadig mild og altanen tager imod. Den Zenbuddhistiske Pelspølse holder allerede øje derude.

Skriv en kommentar