Fredag den 3. juli

af Anna Skyggebjerg den 3. juli 2015

Fra idag holder bloggen ferielukket i tre uger. Den åbner igen mandag den 27. juli. 

Men hvis du ikke kan vente så længe, så smut over på Anette Kristine Poulsens blog Beautyspace, hvor jeg har været så vanvittig heldig at få lov at være gæsteblogger. Det er den 8. juli. 

GOD SOMMER TIL JER ALLE!!

Dagens snapshot: Er slet ikke fra i dag, men fra 2009, hvor jeg var på ferie det samme sted, som jeg rejser til idag. Næsehornsungen på billedet er 8  måneder gammel. Den boede i et rehabiliteringscenter, fordi dens mor var blevet dræbt af krybskytter. Der var ingen grænser for, hvor længe, den gerne ville aes og bide i min kjole og stikke hovedet i min taske. Forhåbentlig har den et godt og frit liv idag. Jeg, derimod, forandrer mig ikke….Jeg har lige pakket den helt samme kjole og den helt samme hat og de helt samme solbriller, som jeg bærer på billedet. Men jeg har dog også pakket en reservekjole, som jeg har på, når Kjolen er til vask…

Cute!

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

JetteV 3. juli 2015 kl. 14:34

Ha’ en fantastisk ferie, Anna :) ! Glæder mig til at se dig ovre hos Anette 8. juli.

anne sommerskov 3. juli 2015 kl. 14:55

Hav en helt igennem vidunderlig ferie Anna :-)

Helle 3. juli 2015 kl. 21:11

Rigtig rigtig god ferie kære Anna.

Skriv en kommentar