Fredag den 31. august

af Anna Skyggebjerg den 31. juli 2009

1

Milepælene står så tæt, at jeg må løbe slalom: Elise har i aften været til sin første koncert. Veninde Alexandra inviterede til Lady Gaga i KB-hallen.  Og sådan her så de ud, da de drog af. Jeg synes, at det mistænkeligt ligner billedet af døtre, der er ved at være parate til at leve deres eget liv. (Og måtte man gætte på, at de næste år vil have mere fokus på sex end på zen?)

Ladies going to Lady Gaga

2

Imens sad vi fire forældre herhjemme og diskuterede situationen. Jeg havde brug for en akut dosis Zen. Jeg satte en CD på med tibetansk buddhistisk sang (“hum-hum-hum”). Og det virkede i ti sekunder – indtil Hjem-IS bilen susede om hjørnet og ringede med klokkerne. Det havde jeg rigtig godt af, havde jeg: “Jorden kalder Anna!”

3

Her er et billede af en, som til gengæld gør en dyd ud af  ikke at lade sig rive med af virkeligheden. Familiens såkaldt Zen-buddhistiske pelspølse:

Den zen-buddhistiske pelspoelse

Skriv en kommentar