Fredag den 4. december

af Anna Skyggebjerg den 4. december 2015

Dagens kalendergave-citat er af endnu en af mine heltinder, Anne Morrow Lindbergh.

Anne Morrow Lindberg (1906-2001) var en amerikansk pilot og forfatter. Hun har skrevet den bog, jeg sandsynligvis har læst flere gange end nogen anden bog, Gifts from the Sea (1955). 60 år efter den udkom, er den fortsat forstemmende præcis i sine betragtninger omkring de vanskeligheder, kvinder oplever, med at finde ro i en travl hverdag.Og vigtigheden af at prøve alligevel. 

Hun og hendes mand, pilot Charles Lindbergh, var deres tids største celebrities. Hun levede et priviligeret liv udadtil, men det var ikke hele historien: Hendes mand havde langvarige forhold til andre kvinder hele vejen gennem deres ægteskab, hun var meget alene med deres mange børn – og de oplevede den sorg, at deres yngste søn blev kidnappet og dræbt, da han var helt lille.

Så meget desto mere imponerede og inspirerende er det, at hun kan hæve sig over sin personlige historie og sige følgende:

After all, I don’t se why I am always asking for private, individual, selfish miracles when every year there are miracles like white dogwood.

[white dogwood er et træ]

 Vinderen af Smørhår og duksedrenge blev nummer 15 = Anja Hansen. Anja, send mig din postadresse på mail@annaskyggebjerg.dk, så er der smørhår på vej med posten til dig og tvillingerne. God fornøjelse!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Vibeke 4. december 2015 kl. 21:21

VIDUNDERLIGT citat… og virkelig..et mirakuløst træ. :)
Den “rigtige” tanke… til at bringe følelserne på “ret køl” … henimod taknemmelighed og indre ro… store gaver findes ofte i naturen.

Skriv en kommentar