Fredag den 4. september

af Anna Skyggebjerg den 4. september 2009

Der har været en kort blog-pause, fordi jeg har været i Tyskland og holde foredrag om “Zen for mødre”. Det var dog på dansk, og det er nok meget godt, da jeg kun kan sige “bahnhof” og “berlinervankuchen” på tysk. Begge dele fik jeg brugt!

Nu er jeg så hjemme igen. Og selvom jeg rigtig godt kan lide at være ude, kan jeg allerbedst lide at være hjemme: Herfra min verden går.

1

Åh altså, at blive mødt på trappen af to børn med armene klar til knus. Og siden sidst er drengen begyndt at gå med undertrøje og pigen har fundet benvarmere frem. Som om jeg har været væk en sæson og ikke kun 36 timer…

2

Til foredraget om “Zen for mødre” fortalte jeg om min nødhjælpskasse – og i dag købte jeg en tysk specialistet, som passer lige præcis ned i den: Et hjerte af Lübeck-marzipan.

Marzipan mit Zartbitter-schokolade!

Hvad har du lagt i din nødhjælpskasse? Do tell!

3

Undertrøjer, benvarmere – og uldne tæpper… Det er blevet den tid. Og jeg elsker det! Selv Puttepatruljen synes, det er dejligt at sidde pakket ind i tæppe ude på altanen her til aften. Hun ligner en mælkemæt baby, der skal op og bøvse.

Chilli

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Julia 5. september 2009 kl. 13:52

Willkommen daheim Liebe Anna! Og i min kasse skal der ligge skumfiduser og broderiramme.

Dorte 5. september 2009 kl. 14:34

Skønne kat!
Jeg elsker også altid at komme hjem, og det siger noget om, at så er hverdagen da ikke helt tosset :-)
Dorte

Lene 6. september 2009 kl. 15:50

I min kasse skal der ligge wienerlinser og ginger snaps (stenhårde småkager :) Yum! Og skildpadder og marcipan klart også. Jeg er bare bange for at det ikke holder længe nok til at vente på en rigtig krise ;)
Kh Lene

Tina 7. september 2009 kl. 12:31

I min zenkasse ligger der bøger og venter på mørkere tider, hvor jeg får brug for et godt grin og noget hyggeligt og rart. Der ligger også et billede af mine forældre, da de var helt unge – bare sådan et poloarid et taget i øjeblikket. Der ligger også nogle knapper til at lave en kæde af engang (jeg så sådan en flot én i Sverige – jeg må lave sådan en selv!) og så skal der klart også ligge mit yndlingsslik dernede: bolcher – enten stærke eller pebermynte/chokolade. Egentlig ville jeg også lægge en masse gode te’er derned, men der findes så mange gode og jeg drikker af dem, jeg har, hver dag, så… Måske skal der bare ligge en enkelt lille teprøve, så kassen kommer til at dufte (det gjorde vores bil i hvert fald, da jeg havde handlet te i Perchs tehandel i Kbh) :-)

Skriv en kommentar