Give away!

af Anna Skyggebjerg den 27. marts 2013

Jeg ved godt, du sikkert allerede har købt Introvert… Men vi skal alligevel have en give away på bloggen. 

Læg en kommentar, så trækker jeg en vinder af Introvert  lige efter påske, tirsdag den 2. april. 

Du kan i øvrigt læse de første 23 sider gratis lige her. De indeholder blandt meget andet vi introvertes motto – i hvert fald ifølge den temmeligt sjove journalist og introvert, Jonathan Rauch:

I’m ok, you’re ok – in small doses. 

RIGTIG GOD PÅSKE TIL ALLE!

BLOGGEN ER TILBAGE TIRSDAG DEN 2. APRIL.

eggs

{ 124 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lisbeth 27. marts 2013 kl. 16:04

Uh, den give away er jeg i den grad med på. Nu min veninde har rost bogen til skyerne. God påske! :)

Lone Halberg 27. marts 2013 kl. 16:06

Hej jeg hørte dig på radioen og fandt der ud af, det er da introvert jeg er, har hele tiden følt mig lidt firkantet på en måde og anderledes end så mange andre, så det var en aha oplevelse at høre dig i DR P4 det var bare en god udsendelse. Jeg ville blive meget glad for at vinde din bog, så håber jeg er heldig, vil gerne vide mere om……..MIG SELV ;-) Nu vil jeg starte med gratis siderne. God påske med venlig hilsen Lone

Mette 27. marts 2013 kl. 16:11

Hej Anna,
Jeg vil rigtig gerne vinde din bog. Din blog og dit fokus på at være introvert har gjort, at jeg er blevet meget mere afslappet overfor, at det er ok at min 6-årige søn ofte tuller rundt alene på legepladsen og hygger sig – og at det ikke er et tegn på, at han ikke har venner, men at han har brug for at være sig selv. En side hos mig selv, som jeg i øvrigt selv har overset i mange år men er begyndt at sætte stor pris på :-)
Venlig hilsen Mette

Tina Hoeberg 27. marts 2013 kl. 16:12

I’m in, Anna1 – og hvis jeg ikke vinder, koeber jeg straks et eksemplar, nar jeg kommer til Herning:-)

Jeanne 27. marts 2013 kl. 16:22

Hej Anne
Jeg er med. Vil rigtigt gerne læse din bog, så hvis jeg ikke vinder den, så køber jeg den snarest. Vil gerne lære mere om mig selv og det at være introvert. Du har allerede åbnet mine øjne for emnet her på bloggen og fået mig til at føle mig mere normal….
Venlig hilsen
Jeanne

Ulla Kristensen 27. marts 2013 kl. 16:26

Glæder mig til at læse bogen!
Glædelig påske til dig og dine :-)

Dorte Daugaard 27. marts 2013 kl. 16:29

Jeg vil så gerne vinde den bog!! Har lige læst gratis-siderne – smukt skrevet – og smukt budskab, der har ramt mig dybt: Jeg er ikke “forkert” eller “svag”!
TAK!! Fordi du formulerer og præciserer de ting, jeg selv render og roder rundt med i hovedet :-)

Kathrine Brandt 27. marts 2013 kl. 16:30

Hej Anna, jeg blev så inspireret af at opleve dig på tv forleden. Så mange brikker faldt pludselig på plads. Jeg er professionel sanger og noget så introvert. Skal være forberedt til fingerspidserne inden jeg stiller mig op foran publikum, og jeg kender alt til det med at være “fladmast” flere dage efter en koncert. Glæder mig meget til at læse din bog, vundet eller købt :-) God og stille Påske til dog. Kathrine

Heidi Jørgensen 27. marts 2013 kl. 16:30

Jeg vil rigtigt gerne vinde din bog:-) Selvom at jeg bilder mig ind, at jeg ligger ca. 60/40 fordelt mellem ekstrovert og introvert, tænker jeg, at jeg kun kan blive meget klogere ved at læse din bog.
Og i hvert fald få nogle fif til hvor jeg skal være til fester, når nu toilettet er afsløret, som gemmested………
venlig hilsen Heidi

Lone Højberg 27. marts 2013 kl. 16:34

Hele min ungdom troede jeg, at jeg var “forkert”. Men det har siden vist sig, at jeg “bare” var introvert i et miljø med meget ekstroverte mennesker.

Kamilla 27. marts 2013 kl. 16:41

Når jeg er til fest plejer jeg at gemme mig køkkenet, og der står jeg så sammen med 2-3 andre og har de dejligste samtaler ;-) god påske!

Maya-Maia Sakka-Amini 27. marts 2013 kl. 16:51

Jeg har en hjerteveninde…hun er mit positive klare spejl…som jeg er hun introvert…hvis jeg kunne være så heldig at vinde et eksemplar af bogen så ville jeg forære den til hende…så vi kunne læse og tale om bogen sammen…jeg har nemlig købt den online i dag…og håber den kommer snart…god påske

Yvonne 27. marts 2013 kl. 16:58

Hej Anna. Tak for din fremtræden vedr det at være introvert. Jeg genkender en masse fra mig selv. Netop det med, at man samtidig med at være introvert, sagtens kan være extrovert, no problem, men det kræver bagefter en god gang opladning af batteriet. Helst i enrum og i stilhed – eller allerbedst ved havet. Jeg er nok mest introvert, har jeg fundet ud af med alderen.

M 27. marts 2013 kl. 16:58

Jeg vil gerne vinde bogen. Rigtig gerne. Og hvis jeg ikke vinder, så køber jeg den bare alligevel. Rigtig god og velfortjent påske.

Louise T. 27. marts 2013 kl. 17:14

RIGTIG GOD PÅSKE :)

Jeg vil rigtig gerne vinde “Introvert – stå ved dig selv”, for jeg kunne helt sikkert lære mere om, hvordan jeg passer på mig selv :)

Betina 27. marts 2013 kl. 17:15

Skønne Anna – jeg smider hermed et lod i puljen og ønsker hermed dig og dine en rigtig dejlig påske :)

Randi 27. marts 2013 kl. 17:16

Jeg er allerede ved at læse bogen – men vil rigtig gerne være med alligevel, for jeg kender en (mindst), jeg gerne vil forære bogen til :-)

EvaT 27. marts 2013 kl. 17:20

Krydser fingre:-)

Anette S. 27. marts 2013 kl. 17:22

Det lyder som en god bog og den ville jeg gerne vinde. God påske

Kristina 27. marts 2013 kl. 17:25

Den bog ville jeg bestemt gerne eje, så krydser fingre for det er mig der kan få gode råd og tips, til at leve i bedre overensstemmelse med min introverte side.

Rigtig god påske.

- Kristina

Birgit Petersen 27. marts 2013 kl. 17:29

Anna stort tillykke med udgivelsen af din bog, og den flotte markedsføring og anmeldelse den har fået med på vejen. Jeg er SÅ glad for at du har taget fat på dette emne. Der er så meget der er faldet på plads hos mig, bare ved at læse de første 23 sider som du gavmildt har delt med os. Det vil være en ære at vinde din bog, -ellers må den indkøbes. God påske

Hulemor 27. marts 2013 kl. 17:46

Uhm, det bedste påskeæg, jeg endnu har hørt om. Konfirmationsbudgettet har sat sig tungt på alle poster, så jeg er gerne med i give away :-) . Dejlig påske til jer. Kram

Stine Winther 27. marts 2013 kl. 17:53

Er selv introvert og har derfor som lærer og musikpædagog altid været opmærksom på de introverte børn. Har dog altid hadet prædikatet “stille pige”! Berørte emnet ved min psykologiopgave på seminariet for 15 år siden, hvor læreren blev ved med at komme med sit lidt nedladende: “Ja, de knytter sig jo ofte til heste”.
Jeg har aldrig læst en bog om emnet, så det vil jeg glæde mig til:-)

Helle 27. marts 2013 kl. 17:55

Jeg hopper også lige med. Her i familien er fordelingen af introvert og ekstrovert 2-2 som i mor/søn og far/datter. Det kan godt af og til være lidt svært for min søn og jeg at trække vejret, men vi arbejder på at forbedre det – nu ved vi da i det mindste, at vi ikke er “forkerte”!

ANNE SOMMERSKOV 27. marts 2013 kl. 18:29

Jeg har ønsket mig din bog i fødselsdagsgave, jeg skal læse den højt for min søn på 15, i håbet om at han ikke skal vente til han bliver over 50 med at vide at det at være introvert ikke hverken er forkert eller kedeligt :-)

Anne-Mette 27. marts 2013 kl. 18:30

Den vil jeg gerne vinde ;-)

Kenneth 27. marts 2013 kl. 18:31

Det lyder absolut som en bog jeg trænger til at læse. :-)

Maria 27. marts 2013 kl. 18:33

Denne bog vil jeg virkelig gerne eje! !

Maiken 27. marts 2013 kl. 18:43

Også herfra et ønske om at vinde bogen. Jeg vil gerne vide mere om mig selv og min far og mit ældste barn :)

Anette Olesen 27. marts 2013 kl. 18:54

En dejlig gave – jeg ved lige hvem den skal foræres til :)

Conni 27. marts 2013 kl. 19:05

Efter at have læst de første 23 sider i din bog, er jeg endnu mere hooked på at eje den. Den dér følelse af at, nogen har skrevet en bog til “mig”, er noget ganske særligt; det er faktisk lidt som at komme hjem!

Margit Elisabeth Fischer 27. marts 2013 kl. 19:19

Jeg vil gerne være med i lodtrækningen, da jeg selv har lært at leve godt som introvert. Du kender vist min bror Niels Kjær, vi kom til at tale om dig i forbindelse med din nye bog.

Malene 27. marts 2013 kl. 19:34

Jeg er på vej ud for at købe bogen, men ville da også være rart at vinde et eksemplar man evt kunne give væk…til en anden introvert… :-)

Rikke 27. marts 2013 kl. 19:51

Jep, den er jeg også med på. Synes nemlig min søns skole også skal ha’ et eksemplar ;)

Birgit Kragh 27. marts 2013 kl. 19:52

Hej Anna. Har bestemt mig for at købe din bog, men vil da MEGET gerne vinde den.

Aldona 27. marts 2013 kl. 20:00

Vil også gerne være med :-) Og rigtig god Påske! :-)

Elisabeth Selvstrik 27. marts 2013 kl. 20:12

Ej, den bog vil jeg vildt gerne vinde. Det var først efter jeg blev mor, at det fik op for mig at jeg er introvert – eller turde indrømme det. Jeg har levet mange år i skabet som ekstrovert. Jeg havde bare vænnet mig til at opføre mig udadvendt, selv om jeg bare havde lyst til at gå hjem lige så snart jeg var kommet til en fest. Min egen fødselsdag var en pinsel fordi jeg følte mig forpligtet til at invitere en masse mennesker, som jeg havde mest lyst at se i mindre grupper. Nå, don bog kunne jeg godt tænke mig, så jeg kan blive bedre til at være mig og måske også få værktøjer til at hjælpe min datter med hendes introverte perioder.

Caroline 27. marts 2013 kl. 20:24

Jeg er med! Jeg har ikke købt den, jeg har nemlig en aftale med mig selv om at jeg ikke må købe flere bøger før jeg har læst bare 3 af dem jeg har stående og med 2 små krudtugler så tager det sin tid….

conni 27. marts 2013 kl. 20:43

Den ville jeg da bare rigtig gerne have!

Vickie 27. marts 2013 kl. 20:46

Kære Anna

Af hjertet tak for din skønne blog. Du er en meget inpirerende kvinde. Jeg håber at jeg vinder din bog, da det kunne være så spændende at læse meget mere om den introverte type <3.

God påske.

Kærligst Vickie

Hanne Mosbech 27. marts 2013 kl. 21:04

Hej Anna,
Der er rigtig meget, som falder på plads for mange mennesker, efter de har læst din bog. Tak for det

Hilsen en som selv er udadvendt men har 3 indadvendte sønner :O)

Helle s. 27. marts 2013 kl. 21:06

Krydser fingre for jeg er heldig – god påske til dig og dine :)

Charlotte 27. marts 2013 kl. 21:20

Tak for en øjenåbner!

Anette 27. marts 2013 kl. 21:51

Jeg er så nysgerrig efter at læse din bog, og jeg håber, at den vil bidrage til at gøre “introvert” til et plusord og et karaktertræk, der er værd at prale med. Særligt sensitive mennesker findes der del en bøger om, og jeg har læst nogle af dem, og mon ikke din bog hører til i samme univers? Jeg er nysgerrig.

tina 27. marts 2013 kl. 22:09

Kære Anna,
jeg vil også gerne inde din bog. God påske. Kh Tina

Birgitte B 27. marts 2013 kl. 22:15

Så dig i TV Avisen mellem X-Factor og du klarede det så fint. Håber jeg er heldig og vinde. God påske :-)

Tina Canell 27. marts 2013 kl. 22:23

wow – har lige læst den gratis intro til bogen – den virker ligefrem og enkel og forklarer introvert og ekstrovert på en direkte og naturlig måde. Super godt. Jeg ser frem til at læse mere :-)

Ditte Mira Dam olsen 27. marts 2013 kl. 22:24

Jeg vil gerne vinde bogen. Jeg har ofte (og gør stadig ind imellem) følt mig forkert, når jeg fortæller at jeg ikke har et stort behov for at være social. Som barn er jeg blevet kaldt genert, hvilket fik mig til at føle mig forkert. Jeg er glad for, at du har skrevet sådan en bog, Anna. Og jeg glæder mig til at læse den, og forstå at der er plads til mig i denne verden.

Helle Olesen 27. marts 2013 kl. 23:17

Jeg føler nu at brikkerne er ved at falde på plads. jeg er IKKE kedelig eller asocial – men introvert. TAK! Mine børn har det på samme måde, så hvis jeg vinder vil jeg “tvinge” mine børn til at læse din bog og forhåbentlig få en god snak om at være introvert.
Jeg håber, jeg bliver den heldige vinder :-)

Marianne 27. marts 2013 kl. 23:18

Jeg vil så gerne læse din nyeste bog; bemærkningen på forsiden om at gemme sig på toilettet – det er så meget mig. Det vil være dejligt at genkende sig selv i et spejlbillede…. Så jeg håber på, at vinde din bog :-)

Jeanette Østergaard 27. marts 2013 kl. 23:26

Hej Anna. Håber at jeg bliver den heldige vinder af lodtrækningen :-) . Tillykke med udgivelsen.

Maria falkboell 27. marts 2013 kl. 23:32

Hej Anna.
Jeg vil rigtigt gerne laese din bog.
God paaske.

Camilla 27. marts 2013 kl. 23:36

Er så glad for at følge din blog, så bogen må være meget “læsværdig”. God påske

Frederikke 27. marts 2013 kl. 23:55

Min yngste er introvert – vil gerne vide mere om hendes univers!

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 28. marts 2013 kl. 00:03

Fordi jeg ikke har nået det endnu…..

Inge 28. marts 2013 kl. 00:58

Vinde eller købe. Bogen skal jeg have fingre i…

Inge 28. marts 2013 kl. 00:58

Vinde eller købe. Bogen skal jeg have fingre i…

Jannie 28. marts 2013 kl. 04:16

Tak fordi du sætter introverthed på dagsordenen. Har lige søgt flere job – alle hvor de søger en udadvendt profil. Det er op ad bakke!

Henriette 28. marts 2013 kl. 06:46

Uhhh den vil jeg gerne vinde :-)
God påske
Fra Henriete

Louise Klinge Nielsen 28. marts 2013 kl. 07:00

Her i huset er der et par hele og et par halve introverte, så vi vil være meget taknemmelige for sådan en fin påskegave.

Katrine 28. marts 2013 kl. 07:32

Den bog vil jeg meget gerne vinde. Jeg vil meget gerne læse den selv, men jeg vil også gerne give den til en – indser jeg nu – introvert veninde.

Rigtig god påske.

Zanna 28. marts 2013 kl. 07:39

Den bog vil jeg gerne vinde! Ville være skøn fødselsdagsgave! ;)

Eva 28. marts 2013 kl. 08:19

Jeg krydser fingre for, at den heldige bliver mig.

Maria C 28. marts 2013 kl. 09:28

Kære Anna
Stort tillykke med bogen. Jeg glæder mig til at læse den.
Kh
M

Rikke R 28. marts 2013 kl. 09:56

Jeg ville elske at vinde din bog:-) god påske:-)

susan larsen 28. marts 2013 kl. 10:04

Jeg vil også bare sige tak fordi du har skrevet en bog om mig;) God Påske:)

gravidgrahvad 28. marts 2013 kl. 10:21

Jeg vil også gerne vinde bogen og læse den for bedre at forstå min mand, som helt sikkert er introvert. Bagefter må han måske endda også få lov at låne den af mig, så han kan lære lidt om sig selv. ;)

Tina 28. marts 2013 kl. 10:54

Kære Anna
faldt over denne blog ved et tilfælde , men mon det var et tilfælde …tror det ikke for det giver bare så meget mening og jeg kan mærke at her er der noget at arbejde videre med og omfavne men alt den kærlighed jeg kan til mig selv …det kan kun gøre mig til en bedre udgave af mig selv som menneske og som mor.
Tak for tilfældet og tillykke med bogen. KH Tina
PS har forsøgt at bestille den på biblioteket men det findes ikke :-(

Susan 28. marts 2013 kl. 13:21

Hej Anna

Jeg vil meget gerne vinde en af dine bøger.

Kh Susan

Sarah 28. marts 2013 kl. 13:32

Jeg tror den bedste definition i tegneseriestil på at være introvert er “Dr. Carmellas’s guide to understanding the Introverted”: http://schrojones.deviantart.com/art/How-to-Live-with-Introverts-Guide-Printable-320818879?q=gallery%3Asveidt%2F34464099&buffer_share=85d06
- jeg håber jeg måske kan være så heldig at vinde et eksemplar af din bog.

Regitze 28. marts 2013 kl. 15:03

Kære Anna
Tillykke med bogen – har allerede læst de første sider og er sulten efter mere, så lad gerne påskeharen hoppe denne vej med et eksemplar mellem sine små poter.
Er ved at lade op – alene. Til stor fortrydelse for min kæreste, ekstrovert med stort X. Har været meget ‘på’ den senere tid, ja også et smut forbi et tv-studie, og det slider – men det var det værd, da det giver opmærksomhed til et nyt projekt, som jeg er leder af; et netværksprojekt for ‘stille’ piger, hvis mistrivsel ikke støjer meget i vores larmende og ekstroverte hverdag. Har lavet en lille tænketank omkring projektet med gode, kloge folk og kunne rigtig godt tænke mig at invitere dig med til at tale om, hvordan vi støtter disse piger, så deres mere indadvendte væren ikke bliver til selvdestruktiv adfærd. Vil du skrive til mig efter påske? Dbh Regitze

Helene 28. marts 2013 kl. 15:11

Jeg vil gerne vinde bogen, så jeg kan blive klogere på mig selv og ikke mindst min datter!

Sanne 28. marts 2013 kl. 15:49

Krydser fingre for din fine bog lander i min bogreol. Den lyder virkelig så dejlig.

Ina 28. marts 2013 kl. 17:41

Hvis jeg vinder, bliver den bog godt slidt, for den skal en tur rundt hos mange i familien, er jeg sikker på.

Tina 28. marts 2013 kl. 19:00

Kære Anna
Jeg vil meget gerne vinde din bog! Jeg er ret sikker på, den kan gå hen og blive en bibel for mig :-)

Dorthe 28. marts 2013 kl. 19:21

Kære Anna
Er selv introvert og har med interesse fulgt medieomtalen af din nye bog. Jeg ville blive glad for at vinde den, da budgettet er stramt. Har netop idag haft en snak om det at være introvert – og vi kom også ind over dig. Bedste hilsener Dorthe

Trine 28. marts 2013 kl. 21:08

Jeg vil gerne vinde din bog, har smuglæst den og du har nogle gode pointer. Jeg har læst en del omkring Jung’s typeindikatorer for nogle år siden. Der faldt rigtigt mange brikker på plads for mig vedkommende. Både hvad angår at være introvert, som jeg er i udpræget grad, men også i forhold til Jung’s teorier omkring sansning/ intuition og tænkning/ følelse. Nogle af de ting du beskriver på de sider jeg har smuglæst tænker jeg, kommer Jung mere i dybden med, når han kigger på de faktorer også.

Kh og god påske fra Trine

Pernille Gyldensøe 28. marts 2013 kl. 21:31

Kære Anna

Jeg vil glæde mig til at læse din bog, for uanset om jeg vinder den eller ej, skal den læses <3

Som du, anses jeg nok som en, der burde være ekstrovert. Det har jeg været længe i mit proff. liv som sælger i en hæsblæsende branche og som foredragsholder – men jeg bliver lynhurtigt mættet og får nok i store forsamlinger. Jeg har brug for det nærværende samvær og eftertænksomhed og er en klovn til smalltalk. Måske jeg er nået et sted i mit liv, hvor alt det overfladiske ikke længere får lov at have fodfæste.

Jeg tænker, at din bog også vil være en gave i forhold til min datter, der også har brug for at blive skærmet og hurtigt bliver overstimuleret af lyde, mennesker m.m.

Nu vil jeg kigge rundt efter et af dine foredrag, som jeg også vil glæde mig til at opleve.

Held og lykke med bogsalget.

Rigtig god påske.

Kærlig hilsen

Pernille Gyldensøe

Susie H 28. marts 2013 kl. 22:59

Den bog skal da læses!

Line Horn 29. marts 2013 kl. 00:22

Den vil jeg rigtig gerne vinde!

Anne Marie 29. marts 2013 kl. 14:29

Bogen kunne lige så godt være dedikeret til mig, for det er, hvad jeg er, introvert. Jeg er blevet kaldt alt fra genert til tanketom…af ekstroverte, der ikke tog sig tid til at tale med mig på tomandshånd. Hurra for alder og erfaring, der har lært mig at sætte pris på hvem jeg er og hurra for dig, der sætter fokus på styrken og fordelene ved at være introvert.

Grethe 29. marts 2013 kl. 16:27

Hej Anna
Jeg har egentlig altid set mig selv som ekstrovert, men efter dine seneste skriverier har jeg tænkt meget over, om det bare et en rolle, jeg har påtaget mig. Tak for at du får mig til at tænke over vigtige ting!
Vil meget gerne vinde din bog, så jeg har hele dit forfatterskab på min reol :)
Kh Grethe

Sara 29. marts 2013 kl. 16:41

Kære Anna,
Efter du begyndte at skrive om din bog, er jeg begyndt at tænke, at jeg er skabs-introvert; hvis man kan være det? Jeg tror det meste af min omgangskreds ville sige, at jeg er meget ekstrovert, men jeg lader så afgjort bedst op helt alene – og jeg kan blive helt menneskesky, når jeg har været sammen med for mange. Hmm.
Talte med min mor om det, og hun har det på præcis samme måde – vi er vidst begge to lidt for gode til at overse, når det er vores Kæk, der er “på” og ikke os selv.
Jeg krydser fingre – og ellers glæder jeg mig til selv at investere i din bog og læse nærmere.
Kh Sara

Solajma 29. marts 2013 kl. 18:19

Uh, den ville jeg være virkelig glad for at vinde! Er selv introvert, og har følt mig en del anderledes fordi jeg ikke bare var social og snakkede, men lige skulle se ting an og tænke mig om! :)

Camilla Riddervold 29. marts 2013 kl. 19:17

Hej Anna
Jeg læste din artikel i Alt for damerne… Jeg har hele tiden været klar over, at jeg er introvert, men har aldrig haft den fornødne ro i hovedet til at dykke ned i det, og finde ud af, hvad der virker for mig. Roen har jeg opnået nu, og føler mig så heldig over, at jeg fik mulighed for at læse din artikel, da den fik mine øjne op for din bog. Helt klart en must have… Jeg ser så meget fem til at læse den – inden jeg bestiller den, så giver jeg dog lige mit held en chance via denne give away :o ) Hav en rigtig dejlig påske – på den måde, der nu en gang fungerer for dig :o )

Mvh Camilla

Anne Kirstine Kristiansen 29. marts 2013 kl. 20:11

Ja, ja, ja, ja, ja, ja kan jeg svare til spørgsmålene du du stiller allerede i forordet til din bog, som jeg læste i læseprøven. Tror bestemt din bog ville kunne gøre mig godt, så den vil jeg rigtig gerne vinde.
Kh. Anne Kirstine

Kirsten 29. marts 2013 kl. 20:55

Kære Anna,
Tak foe et meget fyldestgørende svar på min kommentar forleden. Et svar som jeg ikke lige havde set komme og som har sat en frygtelig masse tanker i gang. Indrømmer klart at der er ting der skal tænkes meget igennem og tages op til revision. Tak for en øjenåbner og tak fordi du tog tid til at svare.
Og ja, jeg vil vist gøre klogt i at læse bogen….

Pia Lindeskov 29. marts 2013 kl. 21:35

Jeg vil SÅ gerne læse din bog!

Nønne 29. marts 2013 kl. 21:41

Jeg vil også meget gerne have et lod til lodtrækningen om din nye bog:)

Studinden 29. marts 2013 kl. 21:59

Fattig studerende smider hermed et lod og samtidig et ønske om en rigtig god påske.

Hanne 29. marts 2013 kl. 23:44

Jeg ville gerne blive klogere på min ene søn, så jeg putter hermed et lod i hatten.

Aline 30. marts 2013 kl. 09:36

Hej jeg håber jeg vinder din bog, den lyder virkelig god og hjælpsom, især da jeg har angst. Jeg kan jo altid købe bogen selv hvis det er, god påske!

Winnie 30. marts 2013 kl. 09:49

Halvvejs igennem fire dage som overnattende påskegæst i streg, og har opbrugt hele kvoten af udadvendt energi.
Kunne nok have godt at at læse bogen, så jeg måske kan regne ud hvorfor jeg arrangerer det sådan år efter år, og hvordan jeg kan gøre noget andet til næste år.
Krydser fingre, og ønsker god påske.

Ann 30. marts 2013 kl. 12:51

Hej Anna!
Har lige læst om dig i en lokalavis. Det er første gang jeg hører ordet introvert og det vækker genkendelse, da jeg bestemt tror min forlovede, modsat jeg, er introvert. Derfor er jeg (og han) da bestemt nødt til at læse din bog. Vil sætte meget pris på at få den af dig ( måske signeret?).
God påske
Ann

Natascha K 30. marts 2013 kl. 13:28

Den vil jeg bare rigtig gerne eje!

Lone 30. marts 2013 kl. 14:20

Hej Anna
Hvor er det skønt at se hvor mange mennesker du med din bog hjælper til bedre forståelse af det at være introvert.
Ikke mange vil tro jeg er introvert og sensitiv da jeg i mit daglige job er meget udadvendt, talende, og nogle gange må træffe beslutninger som ikke altid er i overensstemmelse med mit indre.
Man lærer jo at gebærde sig i en ekstrovert verden men med alderen er jeg blevet bedre til at lytte til min krop samt til at finde den balance mellem “at være på” og det at
“få ladet op” Hvis jeg ikke lytter til dette, kan jeg gå fuldstændig ned i flere dage.
Rigtig god påske

Dorte 30. marts 2013 kl. 14:57

Ja tak :-)

Hanne Jakobsen 30. marts 2013 kl. 17:55

Kære Anna
Din bog lyder og ser skøn og informativ ud.
Jeg er sikker på, at min lille datter er introvert og jeg kan se, hvordan det påvirker hende at gå i en børnehave, hvor der er mere plads til de ekstrovte … Glæder mig til at læse din bog og se, hvordan jeg bedst kan støtte hende.
Mange hilsner Hanne

Balanse 30. marts 2013 kl. 19:00

Og jeg har bursdag og blir 37 år den 3.april, så din lovende bok vil bli en perfekt selvgave jeg kan kose meg med alene i det beste selskapet :)

Tania 30. marts 2013 kl. 19:39

Den vil jeg da gerne vinde. Det bliver sjovt at se hvilken måde vinderen bliver udtrukket på denne gang:)

Berit 30. marts 2013 kl. 23:14

Hej. Skulle til at gå i seng – så kommer vores overnattende sjællandske påskegæst med en bog, som han siger, jeg skal læse. Men han skal altså lige læse den selv først – desværre skal han hjem til København i morgen tidlig.

Det handler selvfølgelig om din bog – er jeg mon introvert med dette lange indlæg???

malene 31. marts 2013 kl. 00:19

Jeg vil frygteligt gerne vinde din bog!!

john traczyk 31. marts 2013 kl. 05:20

Det bliver vel nok den næste bølge – intro, extro. Hvor den lille lommefilosof får anledning til at kategorisere sin omgangskreds i to overskuelige kategorier.
Jeg holder af at være på “beatet” – så enten bliver jeg trukket ud i denne sammenhæng eller osse må jeg læse den i anden sammenhæng.
Jotra

Stine Rygaard 31. marts 2013 kl. 08:42

Enormt spændende emne! Vil rigtig gerne vinde et eksemplar af bogen :)

Susanne 31. marts 2013 kl. 11:09

Som ekstrovert er det ekstrem god viden, at blive klogere på hvordan introverte ser sig selv og verden. Som Natholdet ville sige: det er “vigtig viden og ikke ligegyldig info”!
Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, som jeg mener er en bog – også for ekstroverte!

Rosa 31. marts 2013 kl. 11:13

Jeg er i gang med bogen og jeg smelter over følelsen af, at du kender mig så godt .. tak :)

Ida 31. marts 2013 kl. 12:53

Lyder som spændende læsning! Så hermed lægger jeg mit lod i puljen :-)

Carportognoia.blogspot.com 31. marts 2013 kl. 13:23

“Du er introvert – men lader hele tiden som om, du er ekstrovert,” sagde chefen på mit gamle arbejde en gang for snart ti år siden. Havde han ret? Jeg ved det ikke. Måske kan jeg finde svaret i din bog.

Maria 31. marts 2013 kl. 15:03

Når jeg læser om at være introvert er jeg ikke i tvivl om at det er jeg. Jeg vil rigtig gerne læse din bog og hvis jeg ikke vinder den så køber jeg den.
Tak fordi du stiller op og viser vejen og inspirerer.

Britt 31. marts 2013 kl. 17:37

Ja, tak :-) Rigtig spændende!

Mette 31. marts 2013 kl. 22:15

Dine indlæg om at være introvert har sat en række tanker i gang. Jeg vil med fornøjelse læse mere i din bog, som må udfylde et klart behov.

Hilsner fra Mette
En kombi af intro-og-ekstrovert. Ved jeg nu.

Bjarne Lindenskov Petersen. 1. april 2013 kl. 12:59

Hej.
Ved at tilfælde kom jeg til at høre dig i radioen i dag. Det var en udsendelse med klip fra tidligere programmer. Det var alt for kort, for jeg ville gerne have hørt mere. Du talte om det at være introvert, og det var jo mig, du talte om. Endnu tydeligere blev det, da du også snakkede om at leve sammen med en ekstrovert. Det har jeg gjort nu i 43 år. Det ville være løgn at påstå, at det er problemfrit, men vi klarer det p.g.a. min kones store forståelse og tålmodighed med mig og mine “særheder”.
Jeg bliver nødt til at grave noget mere i denne, for mig, nye selvindsigt, og ville naturligvis meget gerne læse din bog.
Med kærlig hilsen og tak for din øjenåbner. Bjarne.

janne b 1. april 2013 kl. 14:20

Kære Anna

Tak ! Efter at have hørt dine redio-interwiews, læst din blog og artikler, er der nogle vigtige brikker der er faldet på plads i mit liv. Guderne skal vide at jeg har prøvet at leve et ektrovert liv, men det har knækket mig – og de sidste år har jeg måtte sande at jeg er og bliver introvert. Sikke en ro og tilfreddsstillelse det gør at læse om dine erfaringer. Jeg har et ønske om at din bog vil kunne hjælpe mig med at støtte og hjæpe min meget introverte teenage søn.

Janne b

Lotte S. Petersen 1. april 2013 kl. 17:54

Uhhhhh! Det lyder som en bog, jeg MÅ have. Så må vi se hvordan;-)
Glæder mig til at læse den. Vil starte med de første 23 sider du har lagt ud. Tak;-)
Ha en skøn dag.
Mange tanker
Lotte

Winnie Nielsen 1. april 2013 kl. 17:57

Skønt at vide at man ikke er alene om at være introvert!
Hørte dig på P4 og kunne i den grad relatere til det du sagde.
Tak for det!

Marianne 1. april 2013 kl. 18:38

Lyder som en rigtig interessant bog :) – og den må gerne finde hjem til mig ;)
God Påske!

Ulla 1. april 2013 kl. 19:53

Jeg er introvert. Det var en lettelse, at høre om ‘sig selv’ og at der trods alt er andre som mig … Jeg er meget nysgerrig efter at læse bogen :-)

Julie 1. april 2013 kl. 20:04

Den vil jeg gerne læse :-)

Marianne 1. april 2013 kl. 20:53

Jeg er sikker på at din bog vil skabe større forståelse for introverte. Uanset om man er introvert eller ekstrovert, er det fantastisk med en bog der giver et indblik i de karaktertræk der kendetegner introverte.
Jeg vil blive utrolig glad for at vinde din bog- den vil ganske givet være anledning til gode snakke og diskussioner .
Mvh
Marianne

Marie 1. april 2013 kl. 21:36

Kære Anna,
glædelig påske. Jeg ønkser mig, at påskeharen kommer her forbi med din bog:-)

Milli 1. april 2013 kl. 23:08

Hej Anna :-)
Jeg vil super gerne læse din bog. Det var først her i sidste uge at jeg opdagede den fandtes og nu synes jeg at jeg støder på den alle vegne! Først blev jeg tæppe bombet med nyhedsbreve i min indbakke og kom til at klikke på det ene fra saxo, hvor så din bog poppede op “tilfældigvis” (I think not!). Beskrivelsen ramte noget i mig og jeg googlede dig og fandt din blog, og jeg er bare så glad for at jeg har gjort dit bekendtskab. Håber du har haft en fabelagtig påske :-)
Kærligst

Stella 1. april 2013 kl. 23:12

Tak for din dejlige blog, Anna. Jeg lægger et lod her, fordi jeg har brug for at læse din bog for at forstå min elskede søster bedre.
Krydser fingre :-)
Mvh. Stella

Katrine 2. april 2013 kl. 09:40

Kære Anna
Jeg har fået verdens største aha-oplevelse af at læse det du skriver om at være introvert. Jeg er jo ikke kedelig. Jeg kan rigtig godt lide mennesker – bare helst i små doser :-) Jeg vil vildt gerne vinde din bog, der i forvejen står øverst på min ønskeseddel!
Kh Katrine

Jesper Rosenquist 2. april 2013 kl. 16:59

Jeg er journalist, født med en lille skuespiller i maven og fodbolddommer, men dybt dybt introvert, og det er der mange, der har svært ved at forstå, hvordan det hænger sammen :-)

Mvh
Jesper

Skriv en kommentar