Give away!

af Anna Skyggebjerg den 5. juni 2011

Enkle ritualer, der giver ro, nærvær og fordybelse.

Mere Zen og mindre stress.

Lyder det som noget, du og børnene kunne bruge?

Hvis ja, så smid en kommentar og vær med i lodtrækningen om et eksemplar af “Zen for mødre”.

Jeg trækker en vinder på onsdag den 8. juni (og jov da, der bliver også et par sidegevinster. Til minde om dengang jeg gik til andespil på Hadsten Centralhotel. Bare rolig: Det bliver ikke en pose kaffe.) 

{ 52 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Catharina 5. juni 2011 kl. 23:25

Det er stadig min fødselsdag (lidt endnu), og jeg ønsker mig mit eget eksemplar af bogen.
Så måske er jeg den heldige :-)
Catharina

Halkjær 5. juni 2011 kl. 23:25

Som snart-mor-til-to og evigt zen-higende har jeg MANGE gange tænkt på at anskaffe mig din bog. Det er dog ikke sket endnu, så nu må jeg hellere prøve at vinde den.
Og i mellemtiden vil jeg nyde et zen-øjeblik her hvor dagens to-do liste netop er gennemført, barnet sover som det englebarn hun også kan være, manden sidder i sin egen verden med en film, og jeg lister mig til en banankage-muffin fra weekendens bage-anfald, ledsaget af et par dybe indåndinger og ren afslapning.

Stine 5. juni 2011 kl. 23:33

Jeg har ønsket mig den bog i snart et år! Vil så gerne lære at nyde noget mere!! Krydser rigtig meget fingre for mig! :0)

Eva 6. juni 2011 kl. 00:07

Kære Anna, jeg er forholdsvis ny læser på din blog. Synes du skriver skønt og tankevækkende. Så jeg er også med i konkurrencen om din bog:-) Kh Eva

Line Horn 6. juni 2011 kl. 06:23

Onsdag den 8. juni er det min datters fødselsdag. Så er det 1 år siden, hun kom til verden på forsædet af vores bil. Det var et ret zen-fyldt øjeblik. Men jeg kunne godt bruge noget hjælp til at få lidt zen ind i min hverdag.

Kærlig hilsen
Line

Anette 6. juni 2011 kl. 07:24

Jeg kunne også godt tænke mig at læse din skønne bog og have den helt for mig selv.

SofieW 6. juni 2011 kl. 07:49

Hej Anna,
Det lyder som noget, jeg virkelig godt kunne bruge. I weekenden græd jeg af grin, gråden kunne bare ikke stoppe igen. Det var ret uhyggeligt (og lidt komisk også) og helt klart et tegn på stress og på, at bægeret er fyldt op. Jeg bliver nødt til at skabe mig nogle åndehuller, som bare er for mig. Så et lod i puljen herfra.
Kh Sofie

Helle 6. juni 2011 kl. 08:31

Kære Anna,
Jeg er en trofast læser og har stor glæde af dine mange kloge og tankevækkende ord her på bloggen. Følger dine skriverier med stor fornøjelse og udbytte. I dag er jeg hjemme med et sygt barn (opkast) og sidder og kæmper lidt med dårlig samvittighed over, at jeg meget hellere ville have været på arbejde. Jeg trænger i den grad til noget ZEN – til at blive bedre til at sænke min egen overligger og finde de steder for gærdet er lavest. Det kunne være fantastisk at vinde din bog!

De bedste hilsner fra Helle

Randi 6. juni 2011 kl. 08:32

Andespil – ja, det blev jeg slæbt med til som barn. Mine forældre eeelskede andespil, så jeg måtte følge med som det tynde øl. Jeg husker spændingen, når man sad og manglede et enkelt nummer – men mest husker jeg (med gru) tobakstågerne i forsamlingshuset :-)

Katrine 6. juni 2011 kl. 08:39

Din bog mangler i min bogsamling.. Jeg har læst den én gang, men jeg glæder mig faktisk til at kunne tage den frem, når jeg engang selv bliver mor og opdage, hvordan den giver en anden (og dybere) mening :)

HanneM 6. juni 2011 kl. 09:14

På dagen hvor min søn fylder 12 år – og hvor jeg derfor har brugt hele weekenden på fødselsdagsselskaber – kunne jeg godt bruge lidt zen :-)

Karina 6. juni 2011 kl. 09:33

Du er SÅ meget på min faste blogturné og også en fast del af min blogroll. Elsker at komme herind og læse hele 3 ting hver dag. Det inspirerer og glæder og jeg vil meget meget gerne være den heldige vinder af en hel bog med dine dejlige ord!

Marie 6. juni 2011 kl. 09:49

Hej Anna.
Jeg sidder her med en meget stor mave og venter på, at han/hun vil komme ud til os i løbet af de næste par uger. Så det ville da være dejligt at vinde bogen og få nogle tips til en god hverdag med barn:o)
Kh Marie.

Eva A 6. juni 2011 kl. 10:03

Som specialeskrivende og enlig mor kunne jeg helt klart godt bruge lidt mere zen i hverdagen! Har faktisk allerede læst din bog én gang, men det er jo sådan en man skal have stående på hylden og lige hive frem når man er i zen-mangel! Så jeg smider også et lod i puljen :)

Rikke L 6. juni 2011 kl. 10:08

Jeg vil rigtig gerne vinde din bog!

Selv om jeg bor i Hadsten, har jeg aldrig været til bankospil på centralhotellet :-) … men det var vist også før min tid, at det fandtes.

Hilsen
Rikke

Dorthe K 6. juni 2011 kl. 10:19

Jagten på zen fylder meget når man har tre børn mellem 9 mdr. og 4 år.. Og når man så kaster hund, 400 kvm hus og 5000 kvm have oveni, så kan de øjeblikke sommetider ligge på en to-krone:-) At læse din blog minder mig om vigtigheden af øjeblikke helt for mig selv, en kop kaffe og vejrtrækning helt ned i maven! Og om rolige øjeblikke med hver enkelt af mine tre smukke piger, hvor jeg allerede nu forsøger at lære dem det samme..
Redskaberne til at skabe zen kan findes mange steder – og man kan heldigvis blive klogere! Jeg ønsker mig Zen for Mødre:-)
Kh Dorthe

Louise T. 6. juni 2011 kl. 10:22

Åh ja, Anna :-)
Zen kan helt sikkert bruges i et hjem med to raske drenge, hvoraf den ene har ADHD – det giver behov for nogle dyyybe vejrtrækninger stort set dagligt ;-)

Mange trofaste hilsner
Louise

Susanne 6. juni 2011 kl. 10:49

Som højgravid til min første – og som selvvalgt enlig – er jeg meget optaget af at finde Zen og Mindfulness i hverdagen. Har din anden bog Super Mor, som jeg virkelig har nydt læsningen af… for ja, alt ændrer sig jo så pludseligt om et par uger, fra et tidligere singleliv – hvilket jeg også er SÅ parat til!! Ser frem til at læse Zen for Mødre!

gravidgrahvad 6. juni 2011 kl. 11:35

Jeg vil da gerne vinde en pose kaffe. Men jeg vil nu hellere have et eksemplar af Zen for Mødre… :)

Trine 6. juni 2011 kl. 11:59

Den vil jeg gerne eje, lånte den på biblioteket for en tid siden, var meget inspireret – det var min mand også. Så vi vil begge bidrage til mere zen i denne verden, hvis vi vinder :-)

Kh Trine

Lena 6. juni 2011 kl. 12:09

;-) ! Vi er vist alle enige om, at mere zen i hverdagen vil være dejligt! Også i dette hjem vil din bog være en kærkommen gave :-) ! Tænk at være så heldig at vinde den…
Elsker at læse din blog om livets betragtninger. Minder mig altid om at nyde dagen og mit barn, at være tilstede, også når livet smider en lidt omkring… :-) ! Tak fordi du tager dig tid til at inspirere os, Anna :-)
Kh Lena

Malene 6. juni 2011 kl. 12:17

Vil gerne høre mere om zen for mødre :o )

Christina 6. juni 2011 kl. 12:23

Kære Anna
Din blog er mit daglige fix i en kaotisk hverdag. Min mand rejser meget så jeg er halvtids-alenemor og børnene har mange fritidsaktiviteter der skal koordineres (og køres til) – så jeg kunne også godt bruge lidt Zen i hverdagen. Børnene har allerede vænnet sig alt for meget til at deres mor har røg ud af ørerne lidt for ofte :-(
Så jeg ønsker mig også rigtig meget et eksemplar af din bog.
Mange hilsener
Christina

Henriette 6. juni 2011 kl. 12:32

Åååååårh, jeg vil også SÅ gerne vinde din bog! Hverdagen som småbarnsfamilie starter for alvor lige om lidt – er i fuld gang med vuggestueindkøringen. Fingerkryds og tak for en fantastisk blog fra Henriette

Lene Bang 6. juni 2011 kl. 13:52

I NEED ZEN! Især for mødre!
Lene

Trine 6. juni 2011 kl. 14:00

ja, eller 2 pakker smør på række…. I´m in..

susanne 6. juni 2011 kl. 14:03

ZEN – Ja tak. Har haft lånt bogen. Nu vil jeg gerne EJE min egen. FANTASTISK BOG :-)

Bine 6. juni 2011 kl. 14:35

Jeg ønsker mig også din bog! Og vil så lige sige tusind tak, fordi du jævnligt gør det lidt nemmere for mig at trække vejret og nyde at være til stede. Både i moderskabet – og mig-skabet :o )

x@mor 6. juni 2011 kl. 14:49

Uh hvor jeg trænger til at læse den i ro og mag. Når jeg låner en bog på biblioteket ender jeg altid med at aflevere den ulæst – eller næsten ulæst – en måned eller to efter. Jeg har faktisk igår reserveret din bog på bibliotek.kk.dk (jeg så en ven havde lavet en synes om på FB om din blog også i går og kom herind) men jeg ved jo godt hvordan det kommer til at forløbe…stille og roligt over tid skal en bog indtages.

Ellers tiltaler din blog mig meget og jeg forstår så udemærket hvorfor min ven synes om den.

Fortsat god mandag

Regitze 6. juni 2011 kl. 15:02

Uh, jeg har et familiemedlem som helt sikkert vil elske din bog! :-) HElle for at deltage! KH Regitze

Betina 6. juni 2011 kl. 15:36

Jeg ønsker mig din skønne bog. Hvis jeg fik mit eget eksemplar, kunne ANDRE også låne bogen på biblioteket. Jeg (gen)låner den tit ;)

Maria 6. juni 2011 kl. 15:40

Kære Anna
Ej en fin give away…
Denne bog er en af de bedste selvhjælpsbøger jeg har læst :) )
Jeg har endda givet den væk i barselsgave …
Kh
Maria

Louise 6. juni 2011 kl. 17:25

Åh det vil lige være hvad jeg har brug for – læser også ivrigt med i din inspirerende blog;)

Kh Louise

Louise Klinge Nielsen 6. juni 2011 kl. 21:15

Bogen står allerede glad og smiler på hylden. Men det vil være så dejligt at få et eksemplar til at glæde en anden med. Jeg ved hvem.

Linda 6. juni 2011 kl. 21:40

Jeg ville elske at give min lille familie på to lidt mere zen i hverdagen.
Krydser alt jeg har :)

Aldona 6. juni 2011 kl. 21:49

Har ikke for så langt tid siden købt din bog, derfor er nok ikke med i lodtrækningen selvom en bog med autograf ville være dejligt :) MEN vil gerne sige til alle de dejlige mødre at bogen er en god investering, og dem, som ikke vinder Anna’s eksemplar, må bare forbi boghandlen og blive ejer af ZEN. Udover inspiration til ZEN i hverdagen er bogen også meget nem at læse så det kan gøres i de små pauser der nu er der :)

Cecilie 6. juni 2011 kl. 22:30

Jeg vil så gerne give denne bog til min søster. Som karrierekvinde, med karrieremand med et lidt forstokket syn på ligestilling, så har hun efterhånden virkelig brug for at finde nogle åndehuller.

luise 6. juni 2011 kl. 23:02

Det kunne jeg godt bruge. Noget Zen i vores hverdag. Fås det i intravenøs form?

Louise 7. juni 2011 kl. 08:41

Som mor til Jacob på 4 måneder, en dreng der synes det der soveri er overvurderet, kunne jeg godt bruge noget zen (og noget søvn). Søvnen kan du nok ikke hjælpe med men en kopi af din bog ville jeg super gerne have :-)

Lea 7. juni 2011 kl. 09:02

Hvis jeg vinder din bog – hvilket jeg VIRKELIG gerne vil – bliver det dyrt for dig. For lige nu hjælper jeg dig med biblioteksindkomst: Jeg har nemlig altid Zen for Mødre stående på hylden og fornyer den om og om igen. Men jeg gad nu godt have min egen, sådan rigtigt.
Og nok engang tak for lærerig blogging – du er en ener på dit område – kan stadig huske, hvor forskrækket jeg blev, da du spurgte, om du skulle lave konceptet om. Tak for, at du moderniserer uden at ændre vildt. Jeg nyder Hele tre ting!!

Thea 7. juni 2011 kl. 09:04

Jeg ønsker at vinde bogen – og jeg ved lige præcis hvem der skal have den i gave bagefter.

Anne 7. juni 2011 kl. 09:24

Min søn er lige blevet 1 år, og jeg har siden han kom til verden ikke haft overskud til at læse en eneste bog! Jeg gad godt, at din bog blev den første af mange.

Anette Kristine 7. juni 2011 kl. 09:49

Krydser ALT for at vinde, Anna

Pia 7. juni 2011 kl. 09:59

Hej,
Har fulgt med i din blog, og øver mig dagligt på at blive bedre til at få Zen ind i vores hverdag. Bogen ville klart være et kærkomment tilskud til denne proces ;-)
(er skrevet med fingrene krydsede på både højre og venstre hånd)

Pia

Rebekka Ahrnkiel 7. juni 2011 kl. 10:19

Hej
Jeg er selvfølgelig med. Jeg vil forære den væk, for både mig og søsteren har bogen, men hvem har ikke brug for lidt zen?!
:) fra Rebekka

Trine 7. juni 2011 kl. 11:35

Jeg vil også rigtig gerne vinde din bog :-)

Henriette 7. juni 2011 kl. 12:00

Jeg ville ønske jeg kunne få nogle redskaber til,at gøre det hele lidt nemmere….
Jeg har 2 børn,en datter på 7,som er i pleje og en søn på 21 mdr,som vi har hjemme,efter en tur på Bakkevej(familiehjem) og jeg mangler nogle måder,at få det hele til,at fungere,med ro og nærvær,som det vigtigste….Jeg har ikke læst dine bøger,men de virker tiltalende og jeg glæder mig til,at “Få fingrene i dem” ;) !!
Jeg har tit været med i konkurrencer,men aldrig vundet,sså nu håber jeg,at jeg måske er den heldige ;)

Mette H. 7. juni 2011 kl. 13:12

Jeg mangler ro, zen og afklaring på mange ting i mit liv lige nu. Vil rigtig gerne vinde din bog. Men kan nu også godt lide kaffe:-) Kh. Mette

Louise 7. juni 2011 kl. 20:43

Jeg nyder at kigge ind og læse – og det til min store overraskelse, fordi jeg tit synes ‘sådan noget’ bliver lidt for frelst. Men ikke her – og i øvrigt heller ikke i SuperMor, som jeg fik købt billigt gennem bloggen for noget tid siden. Så en kompliment og tak til dig for at være insisterende og nærværende uden at være formanende eller unuanceret.

Rikke R 7. juni 2011 kl. 22:12

Kære Anna:-)
Jeg har bogen og synes den er fantastisk, har dog ikke været den bedste til at bruge rådene, det er mere Supermor, men fornylig da det tordnede, åbnede jeg havedøren og satte mig med sønnen på skødet og dyne omkring os og så på regnen der styrtede ned. Jeg tænkte på dig:-) Det varede kun 5 minutter, så var det slut, dynen halvvåd og en sø på gulvet, men sønnen kaldte mere, mere regn. Det bliver ikke sidste gang eller sidste råd:-)
Jeg vil give bogen til en veninde:-)

Janni H 8. juni 2011 kl. 12:59

Vil bare mega over gerne vinde bogen ;-) … Skal til og bestille super mor ved dig , så ku´jo være godt med begge ;-)
Ha´en dejlig dag..

ThinkingSpace 8. juni 2011 kl. 13:45

Kan jeg mon nå det? Som mor til snart 4, kunne jeg godt bruge lidt zen!

Skriv en kommentar