Lørdag den 25. april

af Anna Skyggebjerg den 25. april 2009

1

Det har sneet! Jeg stod i haven under et blomstrende kirsebærtræ, da et pludseligt vindstød hyllede  mig i blomstersne.  Der er nu noget særligt poetisk over snevejr om foråret.

2

Og blomstersne er ikke det eneste gode ved foråret:  Jeg var i Super Best idag.  Da jeg er ved at betale, opdager jeg, at den næstsidste vare i kurven er en pose kartofler, jeg har glemt at veje.  “Kan jeg nå det?”, spørger jeg kassedamen og kigger på den lange kø, der venter efter mig.  Det mener hun nok, jeg kan, og jeg tripper af sted mod grøntafdelingen så hurtigt som mine alt for høje (og faktisk lidt for store) sko tillader mig det, mens jeg tænker, at nu bliver de nok sure, de andre i køen.  Men da jeg kommer tilbage med min vejede pose kartofler, er der ikke andet end smil og “Glem nu ikke agurkerne” og “Hav en god dag”. Foråret får det bedste frem i mennesker!

3

Jeg har fået sendt blomster fra en veninde i Århus, som har læst “Zen for mødre” og ville ønske til lykke.  En af dem, der altid er der, når det gælder. Jeg blev uendeligt rørt  – og så taknemmelig for Wahlverwandschaft, valg-slægtskab, der har givet mig den bedste familie, jeg kunne ønske mig.

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Charlotte 26. april 2009 kl. 07:35

Det sneede også i Hornbæk igår;-) Nina og jeg for vild med vilje og fandt den mest fantastiske herregård ned af en vej, hvor der stod “privat”, “ingen gennemkørsel” – og så var den ikke engang blind, men bragte os næsten hjem igen.
Tak for bogen – den er fantastisk! Glæder mig til at følge med i dit uninvers her på bloggen. Kærlig hilsen Charlotte

Karen 26. april 2009 kl. 08:21

Wahlvervandtschaft er et vidunderfuldt ord.
Tre glade:
1. Rødgrød med de første rabarber fra haven og de sidste ribs & jordbær fra frysen
2. Svaler, der fanger fluer og blærer sig akrobatisk i luften
3. 10 år gamle teak havemøbler, der kan se nye ud efter restaurering

Anne Søndergaard 26. april 2009 kl. 12:30

Kære Anna
Tillykke med bogen. Du ved det godt, men jeg siger det lige igen: Det er en meget stor fornøjelse både personligt og professionelt at arbejde sammen med dig. Jeg glæder mig til, at Zen for mødre kommer ud til de danske familier og inspirerer andre, som du har inspireret mig. Og stort tillykke også med bloggen her – den har lige nøjagtig den stemning af nærvær, tilgængelighed, omsorg og ro, som også bogen er et udtryk for. Godt gået. De bedste hilsener fra Anne

Gisela Bay 26. april 2009 kl. 14:48

Du ved, du har brug for zen, når du får dit livs første bøde (en p-bøde) – og 2 dage senere får én mere.

Tak for bogen, Anna. Nu vil jeg sætte mig i min liggestol med bogen og en drink – bedre måde at bruge sin fødselsdag findes ikke.

Kh, G.

Skriv en kommentar