Lørdag den 3. juli – Sommerpause

af Anna Skyggebjerg den 3. juli 2010

Bloggen holder sommerferie til den 28. juli

Siden april 2009, da jeg begyndte at skrive “Hele 3 ting”, har jeg ikke holdt blog-pause. Jeg har blogget juleaften og nytårsaften – og i virkeligheden ikke rigtigt kunne undvære det.  Eller rettere: Undvære jer.

Men man skal have fri fra alting ind imellem.  Få det på afstand og se det med nye øjne.  Derfor er bloggen lukket frem til den 28. juli. Jeg håber, I vil være her og læse med til den tid. Det er kun sjovt  – og meningsfuldt – når vi er her sammen.

Jeg vil i denne ferie satse på ro, nærvær og fordybelse. En rigtig Zen-fyldt sommer, det er, hvad jeg drømmer om. Og trænger til. Jeg vil

1

Trække vejret i bund og mærke, at der er stille indeni.

2

Se min familie i øjnene, når vi taler sammen. Og også se dem i øjnene, uden at vi taler sammen.

3

Nyde det smukke i det enkle og nære.

… Og helt ærligt:  Jeg vil også nyde det smukke i det overdådige og fjerne. Jeg skal nemlig to uger til Mauritius og bo på det hotel, hvor Søren og jeg blev gift for 3 år siden. Kun i overværelse af børnene, som jeg godt nok synes er meget, meget små på det her bryllupsbillede:

Glædelig sommer til alle – og på gensyn den 28. juli!

{ 10 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Kat 3. juli 2010 kl. 17:55

Rigtig god ferie :-)
Og tusind tak for en altid inspirerende blog.

Kh
Kat

Karina 4. juli 2010 kl. 12:21

Med ønske om en skøn ferie…

Kærligst, Karina

maria 4. juli 2010 kl. 13:26

Fantastisk bryllupsbillede!
Er selv lige kommet hjem fra en uges gammeldags sommerhus-ferie. Ingen tlf, ingen computer, ingen tv eller elektroniske spil. Det var skønt – og man finder på dejlige nye og hyggelige ting sammen med børnene, når tv’et er slukket ;0) Jeg er fyldt op af mine børn – en skøn følelse!!
Rigtig dejlig Zommer-ferie til dig – håber den bliver fantastisk!
Kærlig hilsen Maria

Liselotte 4. juli 2010 kl. 16:04

Anna, hav en vidunderlig ferie! Vi vil helt sikkert alle savne dine daglige vitaminer herinde. Men ferie må vi ha’! Jeg glæder mig til at fortsætte dialogen, når vi begge er vel hjemme igen. Det er nu bekræftet, at vi rejser ned efter nougatmusen den 24. juli. Juhuuu!
Kh,
Liselotte

Tina 4. juli 2010 kl. 20:47

Kære Anna
Ja, ferie skal der til! Jeg vil virkelig glæde mig til at læse med efter din ferie – det er så inspirerende og fuld af varme, det, du skriver!
Rigtig god sommerferie!
mange solskinshilsner
Tina

Louise Klinge Nielsen 4. juli 2010 kl. 21:34

Åhh Gud, hvor er du smuk Anna. Det billede er så livgivende at se på, at jeg vil gøre det indimellem, særligt nu når jeg ikke kan læse dine berigende ord.
Rigtig rigtig god sommer til dig og din familie, du kære fine menneske

Christine 4. juli 2010 kl. 22:48

Kære Anna
Hvor ser I alle fire fantastiske ud – kan godt forstå det var et drømmebryllup!
Vil savne mit aftenritual med at læse din blog men vil i stedet genlæse et par sider i Zen for Mødre.
Nyd roen og glæder mig til at læse dine betragtninger når du er tilbage på bloggen.
Mange hilsner Christine

Sissel 5. juli 2010 kl. 10:28

Kære Anna, Tusind tak for din inspiration, og rigtig god ferie!!! Jeg har lært meget af dig, og ser frem til en ferie med en smule mere zen, end det som tidligere har været tilfældet… :)
Mange kærlige hilsner fra Sissel

Og forresten, det er et nydelig bryllupsbillede!

Anni 28. juli 2010 kl. 10:27

Og nu venter jeg med spænding på, hvad du vil skrive:-)

Opdagede din blog få dage inden din ferie, hvilket har givet mig rig mulighed for at se den igennem og læse gamle indlæg. OG hvor er det vidunderligt at blive bekræftet i, at det enkel og nære ofte er det mest givende i livet. Vi misforstår ofte vores liv, og tror at et liv kun er værd at leve, hvis vi fylder det med hæsblæsende aktiviteter eller med adrenalinpumpende oplevelser. Et liv er altid værd at leve, også det liv, der bliver levet på trods. For selvfølgelig er livet også hårdt til tider – det vil være underligt andet – men det betyder ikke, at vi så er dårlige til at leve det. Det betyder vel bare, at vi er i livet på godt og ondt. Og et liv skal leves som det nu engang er blevet os givet, og det skal leves med de muligheder det rummer. og de mulighed er vores åndehuller, når det bliver svært.

Vi kan gøre så meget for at holde fokus på det, der giver vores liv værdi. Vi skal lade os inspirere af andre til at nyde livet, som jeg bliver det, ved at læse din blog eksempelvis. Men vi skal holde op med at sammenligne os med andre, hvis liv bare ser bedre ud end vores. Vi skal ikke binde knuder på os selv en fredag aften for at nå at lave hjemmelavet hybenblomstsaft, få lavet det perfekte økologiske måltid, talt meningsdannende med veninden, strikket en ny trøje til barnet og få set sin kæreste dybt i øjnene, hvis man allermest har lyst til en film, en købepizza og en dårlig øl. Livet er dit eget, ingen andres.

Mange ord og meget på hjertet. Vil få fat i din bog og læse den – glæder mig allerede.

Anna Skyggebjerg 28. juli 2010 kl. 10:32

Kære Anni,
Velkommen om bord på bloggen! Og tak for de kloge ord.
Kærligst,
Anna (netop hjemvendt fra ferie…)

Skriv en kommentar