Lørdag den 18. juli

af Anna Skyggebjerg den 18. juli 2009

Jeg var engang praktikant i en sorggruppe, hvor jeg lærte det helt fantastiske, at det er muligt at ændre sit liv indtil sidste øjeblik. Man kan ændre hele sit liv ved at nå at gøre noget, der er afgørende vigtigt. Eller man kan ændre det ved at forandre sit syn på noget, der er afgørende vigtigt.

Det samme kan man gøre med en dag: Man kan nå at ændre den indtil to minutter i midnat.

Den viden kaldte jeg frem i bevidstheden her til aften, hvor jeg måtte erkende, at jeg (uden nogen særlig årsag) ikke havde fået det ud af dagen, som jeg gerne ville. Så kl. 19.30 besluttede jeg, at det skulle være løgn: Jeg ville nå at ændre denne dag til en fantastisk dag, ville jeg! Og jeg gjorde det ved at fokusere på det smukke i det enkle og dagligdags:

1

Synet af alle de blomster, jeg har sat rundt omkring i lejligheden. (Hvordan har jeg overhovedet kunnet undgå at fryde mig over dem?)

2

Zen på altanen inden puttetid

Zen på altanen

3

Og som rosinen i pølseenden: Da jeg havde læst godnathistorie for Jacob og Puttepatruljen, lagde Jacob sig helt tæt ind til mig med sin sommerduftende, nøgne krop  mod min blanke kjole og sagde “Mor, jeg elsker dig.”

Og så var den dag pludselig helt perfekt!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Marina 20. juli 2009 kl. 23:01

Det var meget smukt og meget rigtigt. TAK.

Skriv en kommentar