Lørdag den 9. oktober

af Anna Skyggebjerg den 9. oktober 2010

Ja, ja, jeg ved godt, at jeg altid hylder det smukke i det enkle og nære. Men ind imellem skal man have et Mae-West-syn på tilværelsen: “Too much of a good thing can be wonderful.”

I dag har været sådan en dag: Too much of all good things. Og jeg har nydt det.

Mød familien Decadence:

1: Vi har sovet igennem. INGEN i familien var vågne før kl. 11.

2: Vi tog direkte fra morgenmad/frokost og ind til La Glace, hvor vi spiste Sportskage, Karen Blixen og Volmer Sørensen.  Den ene af os gik endda planken ud med cacao og flødeskum. Samlet indtag: Omtrent 17.800 kalorier.

3: Børnene har været uhyre længe oppe og sammen set en action-film, som Jacob ret beset var for lille til at se, men komplet fascineret af.

Godnat, Mae! Nice meeting you!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Liselotte 10. oktober 2010 kl. 10:27

Klokken 11?!?!? Åh … need I say more? ;-)

Jeg synes den af jer, der gik planken ud med byens bedste varme kakao med skum skal hyldes ekstra. Ellers havde I bare ligget nede omkring de sølle 17.000 kalorier, og det tæller jo ingen steder!

Hurra for Mae – og hurra for, at der findes et sted som La Glace, hvor man kan hylde hendes principper med kvalitetsindtag. Jeg må nok snart ind og indløse gavekortet fra torsdagens fødselsdagsarrangement, så der ikke bliver udsolgt i mellemtiden …

Gisela 10. oktober 2010 kl. 19:53

Okay – jeg kom til at klikke videre ved alle de dersens kager. Tak for det!! Jeg har lige fundet midlet, som skal kurere min begyndende vinterdepression – efterårskagen!!! Den må jeg simpelthen ind og smage – hvis ikke det, kan få mig i godt humør, så er der jo intet, der kan..
(Jeg ved godt, efteråret er din yndlingsårstid, Anna, men det er som bekendt ikke min. Den begyndende kulde, regn og blæst – det er altså ikke lige mig. Men en efterårskage, som bare er chokolade, chokolade og mere chokolade… bring it on!)

Louise Klinge Nielsen 10. oktober 2010 kl. 21:57

Du får mig virkeligt til at forstå skønheden i og værdien af det enkle og nære. For en til tider sværmerisk idealist, er det en gave. Tusind tak for det.
Bliver skovvejene forresten stadig ræset tynde af dig og Elise? For så er det nok snart tid til, at jeg vil følge jeres spor i pløret.

Kærligst fra Louise

AL 11. oktober 2010 kl. 09:23

Jeg har udforsket Glaces’ hjemmesiden dagen i går – mmmm. Glace = livskvalitet!

Skriv en kommentar