Lørdag den 12. december

af Anna Skyggebjerg den 12. december 2015

Dagens kalendergave: Mit absolutte yndlingscitat. Nu på julekugle!

I dag kom posten med en pakke til mig. Den var fra en af bloggens meget trofaste læsere. En kvinde, jeg aldrig har mødt, men alligevel synes, jeg kender. Hun kender i hvert fald mig, for da jeg pakkede gaven op…. Jeg har faktisk ikke ord for, hvor glad jeg blev. Det er den mest personlige julegave, jeg mindes at have modtaget: En smuk, smuk julekugle, hvorpå mit yndlingscitat er blevet håndskrevet:

Be brave enough to break your own heart

(Cheryl Strayed).

Kuglen er nu hængt op på lampen ved siden af mit skrivebord. Jeg tager den aldrig ned igen! TAK, Anne!

Mit snapshot yder den ikke retfærdighed, men her er det alligevel:

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Mette Reebirk 12. december 2015 kl. 20:08

Julen er hjerternes tid og at give med hjertet er altid smukt, hvilket jeg synes gaven til dig er et bevis på.

Skriv en kommentar