Lørdag den 15.august

af Anna Skyggebjerg den 15. august 2015

Arrangementet i Politikens Hus den 25. august er aflyst.

Undskyld til alle jer, som har købt billet!

Næstbedste løsning: Køb Kærlig hilsen Anna hos din boghandler. Eller hvis du gerne vil have den signeret, så send mig en mail med din adresse + navn på den, som jeg skal signere til. Så sender jeg dig en bog og et kontonummer. (Det koster 250 kr., incl. forsendelse) 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anne 16. august 2015 kl. 09:28

Kære Anna.
Så ærgerligt at arrangementet i Politikens Hus er aflyst.
Jeg havde glædet mig til en aften med indhold og varme.
Mit første møde med dig var netop i Politikens Hus omkring din bog, Introvert, og det var en bevægende indsigt i mit eget liv. Jeg vil ikke så så langt til at sige, at du har ændret mit liv, men du har hjulpet mig godt på vej i resten af mit liv.
Det er jeg meget taknemlig over.
Men jeg vil glæde mig til vores næste ” møde” .
Kærlig hilsen Anne

Anna Skyggebjerg 16. august 2015 kl. 17:54

Kære Anne,
Tak for dine søde ord!
Jeg er også selv ked af, at det blev aflyst. Det ville have været en glæde at møde dig.
Måske du kunne prøve at lokke din lokale bibliotekar til at invitere mig dertil en aften…
Kærlig hilsen,
Anna

Skriv en kommentar