Mandag den 1. marts

af Anna Skyggebjerg den 1. marts 2010

“Mandag den 1. marts”… Jeg synes, den overskrift lyder lovende: Ny uge, ny måned, ny årstid.

Og så er der i øvrigt blog-jubilæum i dag, fordi dette er blogindlæg nummer 250. Af hjertet tak til alle jer, der har holdt ved!

På denne spritnye og lovende dag er jeg taknemmelig for:

1:

Besøg af en meget kær veninde. Og i øvrigt også en vaskeægte “Super Mor”, som i min bog af samme navn står bag denne beskrivelse af, hvornår hun føler sig som en god mor:

“Tit har jeg følt mig utilstrækkelig som mor, men når jeg mindst en gang om ugen  sad med stakke af bilblade og i timevis diskuterede hjulkapsler med min søn, ja, så følte jeg mig som verdens bedste mor.”

Hendes søn er forresten nu under uddannelse til mekaniker…

2:

At ligge under dynen med Jacob efter at have læst “Ringenes Herre”, spørge ham, hvad der er hans yndlingsord – og få svaret “Mor og Far”.

3:

Elise. Kort og godt: Elise. Som i dag (i modsætning til andre dage) har været en talende teenager. Og talende teenagepiger er altså ustyrligt søde! For eksempel når de siger,  “Jeg skal i Super Best. Er der nogen, der skal have noget med?” eller “Chile ligger jo på en tektonisk plade” eller “Nu har jeg set Sex and the City The Movie, må jeg så godt se boxen?” Og det må hun gerne, min på en gang store og lille pige. Bemærk den helt naturlige sameksistens af telefon, film og Panda-bamsen:

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Karin 2. marts 2010 kl. 09:58

Tilllykkkkeeeeeeeee med dit blog-jubilæum. Din blog rocks. Det er simpelthen så dejligt at smutte forbi dig og lige blive reminded om at være taknemmelig for det man har, stort som småt og hver dag året rundt. Er steady med her på bloggen og glæder mig til en måske en jubilæumsfest – en dag ;) Kh Karin

FruGosch 2. marts 2010 kl. 14:31

Til lykke ja, kære Anna. Jeg har jo ikke kendt din blog så længe, men du kan tro, at jeg er glad for, at både den og du findes :-)

Elise… :-) Ja, hvad skal man sige – du skriver det jo selv, det hele :-) Jeg håber, hun ved, at du “praler” af hende :-) Det gør hun nok. Og det kan jeg sørme godt forstå.

Kh R

Dorte 2. marts 2010 kl. 15:31

Tillykke med jubilæet :-)

Tina 2. marts 2010 kl. 16:43

Også tillykke med jubilæet herfra!! Jeg glæder mig til at læse med i de næste 250 blogindlæg ;-)
Jeg har haft bestilt – og i dag fået – “When I loved myself enough” og jeg kan godt forstå du er så begejstret for den! Så enkel og dog så dyb!
Måske har læserne fået det at vide, men jeg kan ikke lade være med at citere, hvad der står på indersiden af omslaget til mit eksemplaor:

” ‘When I loved myself enough’ began as one woman’s gift to the world, hand-made by Kim McMillen. Book by book, reader by reader, ‘When I loved myself enough’ was passed along from friend to friend, shared by parents with their children, and given as a gift at special ocasions. As word spread, its heartfelt honesty and universal truths won it a growing following. It brings to life simple, profound, and undeniable truths: our time on earth is limited, we are never alone, and loving others always begins with loving ourselves”

Smukt ik’? :-)

Kærlig hilsen

Tina

Skriv en kommentar