Mandag den 10. december

af Anna Skyggebjerg den 10. december 2012

“Hvad vil kvinder have?”, spurgte dr. Freud. Vi ved alle, at der er flere korrekte svarmuligheder, og at dr. Freud ikke i sin vildeste fantasi (og den var vild), kunne have forestillet sig nogen af dem: en lur, en chokoladekage, at kunne være alene på badeværelset….

Sørg for at få, hvad du gerne vil have, til jul: Noget, der giver dig Zen. Ønsk dig for eksempel en smuk æske og lad den være begyndelsen på en Nødhjælpskasse, som du fylder op med ting, der er gode for dig på hårde dage. I min Nødhjælpskasse ligger der ferieminder, chokolade, te, min yndlingsbog, kærestebreve og billeder af steder, jeg gerne vil se. Ting, der gør mig glad og stilner min sjæl. Kilder til Zen-fyldt nydelse!

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Inge 11. december 2012 kl. 10:48

ha, ha, also my best freind sometimes!

Skriv en kommentar