Mandag den 13. september

af Anna Skyggebjerg den 13. september 2010

Hvilken slags dag det har været, spørger du?

En dag, der har fået mig til at tænke på dette citat fra Calvin & Hobbes:

“Reality continues to ruin my life!”

http://i47.photobucket.com/albums/f177/Filipav/calvin_and_hobbes.jpg

Eller ok, måske har virkeligheden ikke ligefrem ødelagt min dag. Men den har hakket den i småstykker. Jeg har ikke tal på det antal gange, jeg er blevet afbrudt. Af spørgsmål om engelsk, fransk, geografi og sammenhængende skrift. Af sms’er om ingenting. Af beretninger om livet i 4.a. Af indkøb, madlavning, oprydning, hentning af barn og insisteren på at komme ind og se Iron Man, når han er forvandlet. Af maskinparken i køkkenet, der giver lyd om “sluk-sluk”. Af katten, der vil ned og katten, der vil op igen. Kort sagt: Af livet som det nu engang er. Og som jeg dybest set elsker det. Men der kommer et tidspunkt hvor: Enough is enough!

Så hvis der er nogen, der vil mig noget nu kl. 21.33, hvor jeg er fortrukket til Vestfløjen, så har jeg “Hele 3 ting” at sige:

1: Nej.

2: NEJ.

3: Faneme nej!

Nu slukker jeg computeren. Tænder stearinlysene og sætter mig stille hen i sengen. Der er fortsat en mulighed for at få i omegnen af tyve sammenhængende minutters ro i dag.

Tak for i dag!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tine 13. september 2010 kl. 23:15

Kære Anna
Håber, at det lykkedes med 20 minutters fred og ro – og tak for Calvin &Hobbes – verdens bedste tegneserie.

kh Tine

Liselotte 14. september 2010 kl. 08:25

Jeg er VILD med Calvin & Hobbes, som jeg lærte at kende i 86-87, da jeg boede i USA.

Og jeg er vild med dig, Anna, når du skruer bissen på! :-D

FruGosch 14. september 2010 kl. 11:04

Sådan Anna! Godt gået!
Jeg smilte og syntes det var befriende, at du ikke “gad” mere. Men ville have fred. (Det var iøvrigt lige så inspirerende, som når du kommer med dine “sædvanlige 3″, så ren win-win ;-) )

Nu har jeg haft min zen-tid her hos dig og Julia Lahme, så nu vil jeg være lidt effektiv i hjemmet. Igen med dine ord i mente: det med at man kan bestemme sig for at bruge 10 min/en halv time effektivt, istedet for at sprede gøremål over hele dagen. For når det lykkes, så er det godt :-)

Kh

Maria 14. september 2010 kl. 22:08

Uhh kender alt for godt de dage ….

Dejligt at læse, at du trods alt får skabt dig stilletid. Nogengange er er det bedste ord NEJ. Alt for ofte får vi sagt ja til det hele og alt for meget.

Ps. misunder dig at du får opdatering fra 4 a – her hører jeg ikke en lyd om 6a !

Skriv en kommentar