Mandag den 14. marts

af Anna Skyggebjerg den 14. marts 2011

Der er en enkelt ting  – en enkel ting -  som giver mig udsøgt nydelse og en følelse af indre ro og taknemmelighed: Blomster.

I dag, hvor jeg har siddet ved skrivebordet og været utilfreds med min indsats, har synet af en blomstrende græsplæne lige neden for vinduet reddet det hele og sikret Zen-fyldte åndehuller.

Derfor i dag “Hele 3 ting” om blomster:

1: Et citat af  forfatteren Anne Morrow Lindbergh, som minder om det mirakel, blomster er:

“After all, I don’t se why I am always asking for private, individual, selfish miracles when every year there are miracles like white dogwood”

2: Min eget vindueskarms-mirakel:

3: Han havde ret, digteren Ralph Waldo Emerson, som sagde, at blomster er Jordens udtryk for glæde:

“Earth laughs in flowers.”

PS: Jeg har fået æren af at blive interviewet om “Sundhed i min familie” af Hanne Michelsen, som skriver bloggen “Sundhed for kvinder uden tjenestefolk”. Jeg er ret beæret over, at hun har spurgt, for hun har læst “Super Mor”, hvor jeg ikke lægger skjul på min kærlighed til chokolade og smørstænger… Læs med her

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Hanne Michelsen 15. marts 2011 kl. 10:39

*griner*
Anna, jeg elsker selv chokolade, og giver det den kostfaglige baggrund, at den gode mørke indeholder ting og sager, der styrker vores humør. Smørstængerne derimod må jeg have placeret udenfor min bevidsthed, da jeg læste din skønne bog :-)

Kh Hanne

Skriv en kommentar