Mandag den 15. april

af Anna Skyggebjerg den 15. april 2013

Fordommen er, at introverte er asociale. Det er vi ikke: Vi kan godt lide at være sammen med mennesker. Vi foretrækker bare at være sammen med få ad gangen – og vi foretrækker nære relationer frem for mere overfladiske. Ekstroverte, derimod, kan godt lide, når der er mange mennesker og snakken går livligt og måske ikke stikker helt så dybt. Introvertes måde at være sociale på er hverken bedre eller værre end ekstrovertes måde. Den er bare anderledes. 

En af bloggens læsere har været så venlig at sende mig denne illustration om at være introvert. Jeg synes, den er skøn! Særligt den nederste række om “introverts know how to party.” Sådan set er vi jo de største Party Animals!

(Tak, Anne!)

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anette Linnea 17. april 2013 kl. 16:28

Hej Anna
Jeg bestilte i går din bog via saxo.com – de er lidt luftige i angivelse af, hvornår jeg mon kan vente den hjem. Har du noget bud på, hvornår den går i trykken?
Kan næsten ikke vente – tror jeg bliver superglad for at læse den.
Kærligst Anette Linnea

Anna Skyggebjerg 17. april 2013 kl. 18:22

Kære Anette Linnea,

Bogen er efter planen i butikkerne igen den 20. april.
Jeg håber, den lever op til forventningerne…

Kærlig hilsen,
Anna

Marianne 21. april 2013 kl. 13:27

Halløj Anna
Har lige fået øje på din blog og din nye bog…ja bedre sent end aldrig :-) dog har jeg i noget tid vidst at jeg er til den introverte side, hvilket jo var noget af en øjenåbner.
Jeg kan se i indholdsfortegnelsen til din nye bog, at der findes et afsnit om parforhold…tænker at det er der min udfordring findes lige nu.
Glæder mig til at følge med her på siden
hilsen
Marianne

Skriv en kommentar