Mandag den 18. februar

af Anna Skyggebjerg den 18. februar 2013

I dag, som en blød start efter blog-pausen, blot et smukt citat af den amerikanske forfatter Anne Tyler.  Om moderskabet, som har givet livet rigdom og dybde, men også i en periode gjort det sværere for hende at få tid til at skrive bøger.  ”Slowed down for a while” er de ord, du skal tage med dig. Det, du gerne selv vil i dit liv, er ikke stoppet af moderskabet, men “slowed down”. Og ikke for altid, bare “for a while”. Så træk vejret. Og nyd nu’et. (Jeg garanterer dig: Lige pludselig står dine børn og beder om knallertkørekort!)

It seems to me that since I’ve had children, I’ve grown richer and deeper. They may have slowed down my writing for a while, but when I did write, I had more of a self to speak from.

PS: Vinterferien blev præcis som “slow”, som vi havde håbet. (Ok, også hjulpet lidt på vej af noget virus, hvis jeg skal være helt ærlig…). Den stod på nattøjsdage, dynen ned i sofaen og Puttepatruljen på omgang:

 

 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise 19. februar 2013 kl. 06:22

Det er et godt citat :-)

Håber, I alle sammen er blevet raske igen efter influenzaen :-)

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 19. februar 2013 kl. 08:25

Dejligt at have dig tilbage, du er savnet:-) Slow er jo også det nye sort, jeg tager den med mig. Tak, Anna!

Rebekka 19. februar 2013 kl. 15:00

Har lige fundet ud af, at din bog er at finde i Arnold Busck, når den udkommer, og jeg som har et tilgodebevis:-)

Anna Skyggebjerg 19. februar 2013 kl. 17:58

Tak, Louise!
Rebekka, jeg er simpelthen stolt over, at du vil bruge dit gavekort på min bog! Håber nu ekstra meget, den vil leve op til forventningerne…

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 20. februar 2013 kl. 18:13

Når jeg nu er så glad for de to andre på min boghylden, var det jo en selvfølge, at de skulle have sig en ven af samme forfatter. Titlen og temaet fangede mig, da du bekendtgjorde den første gang, jeg er spændt

Skriv en kommentar