Mandag den 19. september

af Anna Skyggebjerg den 19. september 2011

The miracle is not to walk on water. The miracle is to walk on the green earth, dwelling deeply in the present moment and feeling truly alive.

(Thich Nhat Hanh, buddhistisk munk)

“Hele 3 ting mirakler” fra i dag:

1:

At sidde i haven, i en krog med sol, og spise frokost. Dwelling deeply!

2:

At hente Jacob efter hans badmintontime og gå hånd i hånd hjem (via bageren). Dwelling deeply!

3:

Chilli i septembersol. Dwelling deeply!

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Inge 20. september 2011 kl. 08:41

Kære Anna

Jeg har lige været med til frokost i din solkrog, til bageren med Jacob og med Chilli i solen i stolen… Dwelling deeply… Du skriver så det mærkes. Tak!

Kærligst Inge

Marianne 20. september 2011 kl. 22:16

Kære Anna
Jeg læser hver dag din blog, og den fungerer som mit daglige zen-fix. Det du skriver rammer noget i mig, så jeg fornemmer den ro, du finder i en zen-bevidst hverdag. Og jeg lapper i mig! For jeg har ufatteligt svært ved at skabe den ro selv. Så hvad gør jeg, når arbejdslivet fylder i fritiden og jeg føler mig (over?)ansvarlig for at løse de reelle vanskeligheder/udfordringer der er? Ja, når det hele – familieliv, arbejdsliv, ægteskab, forældreskab vokser sig uoverskueligt, uoverkommeligt at løfte på den gode måde, og jeg bliver sur, brokkende og ikke ved hvordan dét skal stoppe? Hvordan finder jeg så roen og ikke mindst mig selv?
Derfor – tak for din blog.
Kærlig hilsen Marianne

Skriv en kommentar