Mandag den 23. februar

af Anna Skyggebjerg den 23. februar 2015

Og nu er det så, at jeg kan sige ordene, “I næste uge udkommer Kærlig hilsen Anna!” Jubii!

Fra idag og frem til selve dagen – 5. marts – vil jeg lægge små citat-hapsere her på bloggen. I dag et citat fra mit svar til en kvinde på 29 år, som skrev og fortalte, at hun ikke tør gå på date:

Jeg har det med at kalde andre mennesker for “skat.” Det er ikke altid helt passende, så det har jeg lovet mig selv ikke at gøre i mine brevkassesvar. Men jeg kan næsten ikke styre mig. Jeg har sådan lyst til at sige til dig: “Jamen, lille skat da.”
Er der nogensinde nogen, som har kaldt dig “lille skat”? Og lagt armene om dig og sagt til dig, at det hele nok skal gå?
Må jeg have lov?
Lille skat, det hele skal nok gå. 

PS: HUSK at du er inviteret til reception den 5. marts mellem 15.30 og 17.30 i Boghandleren på Godthåbsvej 32, Frederiksberg. Det vil glæde mig virkelig meget, hvis du vil komme og fejre bogen med mig!

Hvis du er i tvivl, så lad mig feje den af bordet: Det er lige blevet besluttet, at der bliver disket op med deluxe chokolader fra Choko Choko Yeah. De er håndlavede og designet helt særligt til den dag. Dét vil du altså ikke gå glip af!! (Jeg har bestilt rigeligt og vil gerne dele!)

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Betina Petrucelli 24. februar 2015 kl. 08:31

Damn it! Choko, dig og Godthåbsvej! Gid jeg kunne…

Christina K 24. februar 2015 kl. 10:03

Kære Anna – det lyder fortryllende. Jeg vil gøre mit bedste for at komme forbi, for det arrangement ønsker man jo ikke at gå glip af!

Kitt 26. februar 2015 kl. 16:54

Ved du hvad – jeg har tænkt over det samme bare med modsat fortegn. Én af mine veninder siger “hej skat”, når jeg ringer til hende og jeg lægger mærke til det hver gang. Jeg bliver faktisk glad, når hun kalder mig skat og jeg synes det er dejlig vedkommende. Men det vil nu kræve en overvindelse for mig selv at begynde at kalde mine veninder for skat – selvom de formentlig også ville blive glade :-) !

Held og lykke med receptionen – jeg må desværre undvære både chokolade og udskyde læsning af din bog til senere.

Skriv en kommentar