Mandag den 23. november

af Anna Skyggebjerg den 23. november 2015

Tidlig julegave til mig selv…

Jeg elsker citater. Og jeg elsker den amerikanske forfatter Cheryl Strayed. Så en bog med hendes citater… Jamen, så bliver det ikke større. Troede jeg. Indtil jeg fandt ud af, at Strayeds lokale boghandel i Portland, Oregon, solgte signerede eksemplarer. SÅ kunne det virkelig ikke blive større. Jeg bestilte straks. Som en tidlig julegave til mig selv.

Nu har jeg modtaget bogen. Den er signeret til Bernadine. 

Det viser sig, at Bernadine er en af Strayeds canadiske fans. Bernadine har nu min bog, jeg har hendes. Vi får det fikset!

Resten af indholdet er præcis så fantastisk, som jeg vidste, det ville være. Du skal have det citat, som er mit favorit-citat. Jeg har faktisk ejet et krus med det citat på, men forærede det til en kvinde, som jeg syntes, trængte til det. Hvis jeg nogensinde skulle have en tatovering…. Eller et korsstingsbroderi over min seng….

Læs det højt for dig selv. Flere gange. Lad det synke ind:

Be brave enough to break your own heart.

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Kirsten W 25. november 2015 kl. 10:06

Det er et meget fint citat. Som passer lige på pointen for mig i min situation. Og det fortæller jeg dig lige lidt om. Så du kan vide hvor vigtig din blog er. Selv om det ved du nok i forvejen…
Jeg bor egentlig i Israel med mand og børn. En mand der arbejder for udenrigsministeriet, så vi er jævnligt udstationerede i forskellige lande. Derfor sidder vi nu i Seoul, Korea. Og her er jeg ikke helt sikker på at jeg holder ret meget af at være.
Men jeg gør det for at vores to piger kan få en international studentereksamen og blive i deres elskede internationale uddannelsessystem. Lige som deres bror. Han, som nu må være soldat helt alene i Israel. Et land hvor det kan være temmelig kompliceret at bo. Og jeg måtte opgive et elsket job med meget fine karriere muligheder.
Men for mine pigers skyld, har jeg været modig nok til at efterlade min søn, bryde op fra mit arbejde, bo i et land jeg ikke bryder mig ret meget om, lede med lys og lygte efter arbejde uden success…
I håb om at der kommer noget godt ud af det også for mig.
Så ja, jeg føler at dagen citat taler om mig!

Anna Skyggebjerg 25. november 2015 kl. 22:24

Kære Kirsten, tak fordi du skrev og delte, hvordan du har været “brave enough to break your own heart.” Som mor: Du har min aller største respekt!
Kærligt,
Anna

Skriv en kommentar