Mandag den 24. december

af Anna Skyggebjerg den 24. december 2012

Er der gået hul på stegeposen? Er mandelgaven blevet glemt?Er der for mange pakker under træet og klumper i sovsen? Glæder du dig helt vildt til jul? Uanset omstændighederne, er dette det bedste juleråd:

Smile, breathe, and go slowly!

Glædelig jul til jer alle sammen! Og på gensyn den 31/12.

Snapshots fra 24/12, udendørs og indendørs:

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Tina 26. december 2012 kl. 17:53

Glædelig (bag(h))jul, Anna! Håber din juleaften var festlig og dejlig ligesom min. Nu glæder jeg mig over den – og har brug for det, da alle andre end mig i huset er syge, vores vaskemaskine kortslutter al elektricitet, når vi starter den, og da jeg lige har fået den dårlige nyhed at en – omend langt ude så alligevel kær – ældre slægtning er gået bort.
Det er nu alt glædeligt skal ses efter i sømmene!
Tak for din dejlige blog, som hjælper til netop dette. Da jeg læste om din soulmate i Jacob og dine forskelligheder fra Elise kunne jeg ikke lade være med at smile: det er også sådan for mig med min søn og ligesådan for mig med min datter. Ja, det sætter en i lære – hos sine børn! :-) )

Skriv en kommentar