Mandag den 25. marts

af Anna Skyggebjerg den 26. marts 2013

I dag blev Sundhed på P1 sendt. Med 27 minutters samtale om at være introvert. Og der gik kun få minutter efter udsendelsen var slut, før jeg modtog den første af mange mails fra lyttere, som skrev, at de havde haft en aha-oplevelse. Ting var faldet på plads i deres liv.

Jeg blev meget, meget glad. For mere kan jeg ganske enkelt ikke håbe på som forfatter: At det, jeg siger og skriver, gør en forskel i virkelige menneskers virkelige hverdage. Hør for eksempel de sidste linjer af en lang mail fra en ekstrovert mor, som i årevis har bekymret sig for sin (ved hun nu) introverte søn og i bedste mening forsøgt at “peppe ham op”:  

Jeg kan nu se, at det i hans væsen, som har næret min bekymring i virkeligheden er det, som gør ham stærk, og at han har formået at navigere sikkert i forhold til, hvem han er, også på trods af alle mine initiativer.  

Du kan høre Sundhed på P1 lige her.

{ 1 trackback }

Kom ud af busken! | mor med mer
27. marts 2013 kl. 07:26

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anette Kristine Poulsen 26. marts 2013 kl. 12:41

SÅ det vandvittig flotte interview i lørdags-Berlingske. Du er jo EVERYWHERE kære Anna. Så fortjent.

Anna Skyggebjerg 26. marts 2013 kl. 17:03

TAK, Anette!

Ingelise 26. marts 2013 kl. 22:23

Det giver sandelig også mening for mig det her. Har gået et langt liv og troet at det var fordi jeg er enebarn.
Den bog må jeg læse.

Gitte K 26. marts 2013 kl. 23:40

Vi hørte dig i bilen, og vi satte kurs mod boghandleren lige bagefter. Så inspirerende, så tankevækkende … Vi er nok 3 introverte i vores 3 personers husstand.

Elsker jeres aften-te ritual – vi har lidt det samme :)

Held og lykke med bogen – elsker den allerede!

Gitte K

Skriv en kommentar