Mandag den 26. oktober

af Anna Skyggebjerg den 26. oktober 2015

Jeg synes bare lige, jeg vil fortælle, at du  kan læse et interview med mig i magasinet Psykologi. 

Psykologi har i hver udgivelse et format, de kalder Existens, hvor de stiller en række faste spørgsmål. Den her gang er det så mig, som skal svare på bagateller som:

Hvad har betydet mest i dit liv? Hvad har været et stort vendepunkt i dit liv? Hvornår har livet gjort allermest ondt? Hvad er det vigtigste, du har lært dine børn om livet? Hvordan har du det med døden?

Det var da svært at svare på! Især fordi jeg jo synes, jeg skal være ærlig og nuanceret. Så jeg spurgte for eksempel børnene, hvad de egentlig selv synes, er det vigtigste, jeg har lært dem. Elise svarede, “at man skal vise sig selv den respekt at stå ved sine grænser.” Jacob svarede, “at man skal være uselvisk. Men i øvrigt synes jeg, det er et åndsvagt spørgsmål.” 

Nå, men du kan altså læse samtlige åndsvage spørgsmål og svar i Psykologi.

Skriv en kommentar