Mandag den 27. april

af Anna Skyggebjerg den 27. april 2015

Ægtefælle og Jacob er kommet hjem fra dannelsesrejsen til Athen. 

Jacob har vist mig billeder fra turen. Det første var taget allerede i Københavns lufthavn. Det var en kop kaffe fra Starbucks, hvorpå der stod navnet “Leonardo.” Drengen havde simpelthen bestilt en kop kaffe og på spørgsmålet om, hvad han hedder, svaret “Leonardo.” For at opleve, hvordan det ville føles, når det navn blev råbt op – og det var ham, som skulle rejse sig og hente kaffen.

Der er ikke noget, som en ferie, der kan minde os om, at vi kan træde ud af vore vante roller og redefinere vores identitet.

Og netop det kommer jeg til at snakke om i morgen, når jeg skal holde foredrag for Saxos plusmedlemmer. For jeg har selv som 29-årig skiftet mit fornavn for at markere en ny begyndelse.

Jeg ved godt, jeg lovede at give lyd, når jeg vidste noget mere præcist om det foredrag. Men da jeg endelig fik noget at vide, var det, at alle billetterne blev solgt den dag, de blev frigivet – og der var venteliste. Så tjente det jo ligesom ikke noget formål at annoncere på bloggen….

Skriv en kommentar