Mandag den 29. april

af Anna Skyggebjerg den 29. april 2013

Kender du testen i Introvert? I dag kom jeg til at tænke på den. Særligt på to af de statements, jeg selv kan sige JA til.

1: Jeg har som regel behov for at tænke, før jeg reagerer eller taler.

2: Somme tider bliver jeg tom i hovedet, når jeg møder mennesker, eller når jeg uventet bliver bedt om at tale.

Ingen af delene er særligt smarte, når jeg sidder i et tv-studie og skal svare nu-og-her på nogle helt andre spørgsmål, end dem, jeg havde forventet at få.  Så det var… temmelig udfordrende at blive interviewet i dag. (Men jo, jo, jeg skal alligevel nok sige, når interviewet kommer på skærmen.)

Og som om, det ikke var udfordring nok…. Da jeg kommer ind i tv-stationens lokaler, bliver jeg mødt af en fremmed mand, der som det aller første siger til mig, “Det ville være fantastisk at male dig. Jeg er vild med næser. Du har en fantastisk profil.” (Omtalte kropsdel er mit store kompleks!)

Senere hjælper han mig anorakken på (prøv lige at hjælpe en anden voksen med at få en anorak på, så vil du se, hvor u-elegant det bliver). Og imens siger han, “Når nu jeg ikke kan klæde dig af tøjet, kan jeg vel klæde dig i tøjet.”

Da jeg kørte hjem, var det jeg kom i tanker om testen. Og at jeg ville ønske, jeg IKKE var sådan en, der har behov for at tænke, før jeg taler, og som ofte bliver tom i hovedet, når jeg uventet skal reagere på noget. For den mand kunne i grunden godt have fortjent at  få et par ord med på vejen lige med et samme. 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Betina 29. april 2013 kl. 22:44

Hørt! Hvor er omtalte mand dog totalt grænseoverskridende langt, langt, LANGT inde i din, vil jeg formode, intimsfære :-O

Venlig hilsen hender-der-heller-ikke-har-for-vane-at-være-smart-i-en-fart (og når det en sjælden gang lykkes, er det simpelthen på den mest kiksede, overdrevne, pinagtige nej-nej-nej-det-gjorde/sagde-jeg-bare-IKKE!!).

Dorte Daugaard 29. april 2013 kl. 23:08

Nå ja, han lyder da lidt ivrig – men jeg synes da, det også lyder som om, han syntes, du var smuk!?

Dorte Manscher 30. april 2013 kl. 09:12

Det er vel ikke så meget det han siger, men mere at man ikke får reageret på bemærkningerne i situationen. Hvor man først mærker reaktionen langt senere (ex. var det grænseoverskridende/føltes det smigrende?). Alene det gør at – i hvert fald jeg – ville føle mig blottet. Så er man et eller andet sted prisgivet?!

Andreas 30. april 2013 kl. 10:37

Uff, for en ekkel mann…

Lene 30. april 2013 kl. 10:53

Jeg synes helt klart også at du skulle males :)

Skriv en kommentar