Mandag den 31. august

af Anna Skyggebjerg den 31. august 2015

Jeg får heldigvis fortsat mails fra læsere af Introvert. Ikke ret meget gør mig gladere end at høre fra mine læsere.

Men brevene gør mig nu også ind imellem lidt forstemt, for jeg kan jo læse i dem, at vi ikke er i mål endnu med vores stille revolution. Forstået på denne måde: Vi har endnu ikke opnået ligestilling mellem introverte og ekstroverte. En lige stor anerkendelse af de to temperamenter. En erkendelse af, at vi har brug for hinanden og supplerer hinanden godt, fordi vi har forskellige styrker. Et nuanceret syn.

Der er fortsat alt for mange fordomme om, hvad det vil sige at være introvert. Sådan noget med, at introverte er asociale særlinge, som bare gerne vil hjem og læse. Generte. Eller sarte mimoser, som der skal tages særlige hensyn til. Eller for den sags skyld: Bedre mennesker end de ekstroverte, fordi vi er så sensitive og dybe. Og måtte jeg tilføje: Den mangel på nuancering findes både hos ekstroverte og introverte selv. 

Men vi kæmper videre. Og vi kommer i mål. Indtil da er denne grafik ret præcis. Jeg elsker den!

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Tania 1. september 2015 kl. 08:42

Uha ja. Den er meget rigtig tror jeg. Faktisk også ret dekorativ, så den ville jeg gerne have hængende på væggen i en fin ramme:) så kunne jeg huske mig selv på at jeg skal have min “egen-tid”

Skriv en kommentar