Mandag den 6. januar

af Anna Skyggebjerg den 6. januar 2014

Det er gået noget så godt i dag med at følge min strukturerede plan for arbejdsdagen. Der blev tid til det hele: meditation, arbejde, pauser og praktikaliteter. Jeg har været effektiv og nydt min arbejdsdag mere, end jeg længe har gjort. Det sværeste? At lade være med at tjekke mail. Og at sige nej, da der kom henvendelser, der ville passe godt ind i andres plan, men ikke i min. Det er første gang nogen sinde, jeg har sagt nej til et interview. Det var ikke let, men det var det rigtige at gøre. Hvorfor har jeg mon ment, andres tid var vigtigere end min?

Apropos struktur, der giver tid… vil du så vide, hvordan det er muligt at servere ordentlig middag hver eneste aften stort set uden at røre en finger? Jeg ved det!  Jeg ved det, fordi jeg selv har gjort det hver aften i de 7 år, hvor jeg var alene med børnene og tiden var knap. 

Skal 2014 være et år, hvor middagene tryller sig selv ind på bordet, mens du og børnene har Zen-tid sammen? Så læs Super Mor - eller den korte version i mit blogindlæg på Selvvalgt Singlemor.

Jeg garanterer, det virker!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Sana Sofia 6. januar 2014 kl. 22:51

Du skriver de dejligste indlæg Anna! Og idag med link til FANTASTISK madplan! Tusind tak <3

Skriv en kommentar