Mandag den 8. november – Nu kan du vinde noget…

af Anna Skyggebjerg den 8. november 2010

På krea-bloggen Kattekluns kan du nu vinde enten “Super Mor” eller “Zen for mødre”.  Klik ind!

Derudover er der krea-tips af enhver art.  For vi har at gøre med en af den slags fantastiske kvinder, der kan hækle, sy og applikere (ja, givetvis SAMTIDIGT får jeg indtryk af). OG for hvem det er vejen til Zen.

Jeg er fuld af beundring. Krea-land er fremmed land for mig. Jeg lægger bukser op med tape og har ikke lavet noget som helst kreativt siden skoletiden, hvor jeg til gengæld så også lige tog fusen på mine forældre ved at præsentere en ryapude med en sort puddel på. Og en glasknap som øje.

Hvis du har den mindste smule kreativ åre i dig, så vær stolt. Og dyrk den. Skab plads til at male, tegne, sy, strikke, bage kager… Hvad som helst, som du kan klemme ind i din hverdag, og som sætter dig i en meditativ tiltstand, hvor du tømmer bevidstheden og giver plads til Zen.

Hvis du bare slet ikke kan få plads til kreativitet overhovedet, så lad være med at ærgre dig. Hverdagen er, som den er lige nu. Men den bliver anderledes, når børnene bliver større.  Skriv ned, hvad du kunne tænke dig at dyrke, når tiden bliver din igen. Læg sedlen i din Nødhjælpskasse og glæd dig til de nye tider, hver gang, du kigger i den.

Og PS: Hvis det er noget MEGET nemt, vil jeg gerne høre om det…

http://www.santafelibrary.org/images/srp09/be_creative.gif

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

På sporet af succes 9. november 2010 kl. 09:11

Ha, jeg kan lige se den smukke ryapude for mig…

Jeg har anskaffet mig en malebog med Mandala mønstre. Det er simpelt hen ren Zen (og nemt).

Kh Cammilla

Jeannette Refstrup 9. november 2010 kl. 21:30

Altså, Anna – det passer da ikke, at du ikke er kreativ: Du skriver jo :-)

Anna Skyggebjerg 9. november 2010 kl. 22:14

@ Camilla: Jeg har helt glemt Mandala’er! Tak for påmindelsen. Det kan jeg faktisk rigtig godt li’…
@ Jeanette: Ja, jov, altså… Det er selvfølgelig rigtigt, at jeg skriver. Men jeg synes ikke rigtigt, det er kreativt. Udover på ferier, hvor jeg skriver haikuer. Måske er der lige noget, jeg skal tænke lidt over her…

Kat 10. november 2010 kl. 13:07

Tak for de fine ord:) Og ja, skynd jer ind og meld jer til, for det er da en konkurrence, der er værd at deltage i!

Anna, jeg har lige genopdaget Hamaperlernes vidunderlige verden. Det tager et splitsekund, så sidder man bare der med unger omkring sig, alle kan være med på deres niveau, og rummet lyser af Zen!

Skriv en kommentar