Onsdag den 1. juni

af Anna Skyggebjerg den 1. juni 2011

I går var alting Zensationelt: Blomster og solnedgang og jeg skal give dig.

I dag har arbejdsdagen været alt for lang, katten har kastet op i vindueskarmen i karnappen (hvorfra det bredte sig til puderne nedenunder) og håndværkerne har lakeret stuegulvene i den forkerte farve…

Jeg tilslutter mig  Calvin (ham fra Calvin & Hobbes/Steen & Stoffer):”Reality continues to ruin my life!”

Det er på sådanne dage, det er en udfordring at finde Hele 3 ting at være taknemmelig for. Og det er på sådanne dage, det er aller vigtigst at gøre det alligevel. For det gode liv kommer af at holde af det liv, man har (fremfor at jagte det, man ikke har). Og det gælder også på dage, hvor det, man har, er bræk i karnappen.

Derfor. Through my grtitted teeth. Jeg er taknemmelig for:

1: At takket være den lange arbejdsdag i dag, kan jeg holde fri i fire dage.

2: At min betænksomme veninde (som skal til Chicago i morgen) skrev, “Ønsker du noget derovrefra?”.

3: At der kommer en ny dag i mogen. Og dermed en ny chance. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 2. juni 2011 kl. 21:45

Anna, som altid inspirerende helt dybt ind i mine blodårer. Treeren findes i øvrigt også i følgende charmerende version:
“Kære Gud, tak fordi denne lortedag endelig er slut og der kommer en ny i morgen …”

;-) L

Skriv en kommentar