Onsdag den 10. december

af Anna Skyggebjerg den 10. december 2014

Jeg har som bekendt været blue. Så bær over med mig, når jeg nu går i den anden grøft og fnisende viser jer en sætning, jeg ikke kan stå for.

Jeg læste den i dag i en pressemeddelelse om Forårets Nyheder 2015 fra Rosinante (mit forlag) . Under overskriften Biografier og erindringer står der:

“Læs bl.a. bøger af Oprah Winfrey, Pernille Rahbek og Anna Skyggebjerg.” 

Ok, nu er det jo nok fordi, der ikke udkommer så mange bøger i lige den genre, men jeg synes altså alligevel det er sjovt at blive nævnt i samme åndedrag som the Oprah.

Faktisk kan man allerede nu forudbestille min bog hos Saxo. Men man kan også vente og så købe den nede i sin almindelige boglade.

Og nu snakker jeg ikke mere om den bog, før vi nærmer os udgivelsesdatoen den 5. marts. Jeg måtte bare dele det der med Mig&Oprah. Og nå ja, så vil jeg da også gerne lige dele FORSIDEN:

Kærlig hilsen Anna

PS: Dagens snapshot er Asger, som overvåger trilning af havregrynskugler. Bemærk lige, at den hund kan smile!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jess 10. december 2014 kl. 22:47

Haha…den pressemeddelelse skal da næsten indrammes :)

Tania 11. december 2014 kl. 09:12

Se nu vender det allerede. Man kan da kun være glad for sådan en sætning og selvfølgelig endnu mere glad for en smilende hund.

Mette T. 11. december 2014 kl. 10:20

Så fortjent på alle måder, go girl! Og hvilken fin forside. Glæder mig ekstra på de dage, hvor der er nyt fra Hele 3 ting (et af mine zen-øjeblikke) og selvfølgelig til at åbne din skattekiste af en bog til marts.

Liselotte Vejborg 11. december 2014 kl. 16:40

Er vild med både smil, forside og pressemeddelelse. Er i øvrigt også rasende vild ned havregrynskugler. Må i gang …

Skriv en kommentar