Onsdag den 11. maj

af Anna Skyggebjerg den 11. maj 2011

Jeg fortsætter lige lidt endnu med temaet fra i går: Venlighed.

Anette Kristine skriver i en kommentar, at hun mener venlighed ER vejen til mere lykke. Og hun er i godt selskab med det synspunkt:

Min religion er meget enkel.

Min religion er venlighed

(Dalai Lama)

Hvis du har glemt, hvordan du viser dig selv venlighed, er det på tide at genpfriske hukommelsen. Du kan lade dig inspirere af “Zen for mødre”, som er fuld af forslag til enkle ritualer, der giver dig Zen-fyldte åndehuller. At sikre sig selv et åndehul med plads til fordybelse er meget venligt! Og jeg garanterer dig for, at det giver mere lykke i dit og dine nærmestes liv.

Du kan også lade dig inspirere af min yndlingsbog, “When I Loved Myself Enough” , hvor Kim McMillen skriver om, hvordan hun viser sig selv venlighed.  Her er “Hele 3 eksempler” fra bogen:

1:

When I loved myself enough I started meditating everyday. This is a profound act of self love.

2:

When I loved myself enough I quit exhausting myself by trying so hard.

3:

When I loved myself enough I forgave myself for all the times I thought I wasn’t good enough.

 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Annamette 11. maj 2011 kl. 22:34

Og vi takker for venligheden. Tak. For reminder af McMillen ;-)

Mette 12. maj 2011 kl. 05:17

I en periode forsøgte jeg mig med at stå foran spejlet og sige alle de hersens pæne ord til mig selv som jeg havde læst i en klog bog at man skal gøre hvis man gerne vil være i godt humør hele tiden. Fandt aldrig rigtigt ud af det, det virkede bare så fjollet.

Hvad der i stedet virker for mig er løbeture i langsomt tempo hvor der er tid til at kigge på haver og smile og hilse på folk jeg passerer. Det andet er at stå vanvittigt tidligt op, før resten af huset får øjne, lave en kop kaffe, langsomt se computeren tændes og sidde mussestille og læse nyheder på nettet.

Hver især har vi vel alle nogle små ting der giver os lidt mere overskud i hverdagen :-)

Dorthe K 12. maj 2011 kl. 08:29

Og hverken lykke eller venlighed kan man få for meget af.. Tak for venlige remindere:-)

Dorthe 12. maj 2011 kl. 08:41

TAK skønne Anna. Fordi du hele tiden minder os om det væsentlige!!!
PS. Den bog elsker jeg også.

Anette Kristine 13. maj 2011 kl. 11:02

Hurra for de 3 punkter, Anna.

Skriv en kommentar