Onsdag den 12. januar

af Anna Skyggebjerg den 12. januar 2011

Det sku da nødig hedde sig, at jeg kun kan diske op med “Hele 3 ting”. Så i denne måneds “Vi Forældre” får du hele 10. Nemlig “Annas 10 bedste råd til et mere harmonisk familieliv”.

Og hvis du synes, det måske er lige i overkanten at få sådan et læs bedreviden ind over, kan du også bare købe bladet for at læse Annamette Fuhrmanns artikel, hvori de 10 råd indgår: “Den Store Plan (til dit nye og bedre familieliv)”.

Den dame er ikke bange for at vise, hvordan livet som småbørnsfamilie i virkeligheden er. Hun lægger svesken på disken. Og viser billeder af  både toiletbørsten, rodet – og sin ret fotogene familie. Og så altså også en plan for et nyt og bedre liv. Hvis ellers det har nogen interesse…

{ 1 trackback }

Hvor blev tiden af? « Lidt fint
19. januar 2012 kl. 11:09

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rikke R 12. januar 2011 kl. 23:23

Bliver vist sørme nød til at købe Vi forældre, for det ligner den plan, jeg lige kunne bruge og har hørt om hos dig før:-)

Liselotte Vejborg 13. januar 2011 kl. 14:05

Må ha’, må ha’, må ha’! Jeg er ellers ikke rigtigt til alle de der børneblade, men når to så vidunderlige kvinder kommer med input, er der klart basis for en undtagelse.

Springer straks i kiosken i morgen!

Louise Klinge Nielsen 13. januar 2011 kl. 15:30

Jeg skal have fat i det blad, og det kan kun gå for langsomt (dog selvfølgelig i zenrigt tempo:-), for det er da aldeles luksus at få hele 10 af dine gode råd Anna.

Tillader mig at nævne, at i næste måned er jeg med i Vi Forældre – om hvordan vi forældre styrker vores sensitivitet, så vi lettere kan mærke, hvad vores børn har brug for.

Rikke R 14. januar 2011 kl. 20:06

I dag fik jeg købt bladet og læst artiklen, skønt at høre hvordan det fungere for andre:-)
Jeg kunne dog stadigvæk godt bruge at se hele skemaet, hvis det er muligt.?
Jeg mindes også, du på et tidspunkt viste et ferieskema, men kan ikke finde, hvad jeg skal søge efter..
Jeg tror sådan et skema vil være godt for min lille familie, en workshop tror jeg også ville være fantastisk:-)

Christina 17. januar 2011 kl. 11:01

Hej.
Jeg er ny på siden, og er her fordi jeg håbede at finde hele skemaet fra bladet.
Ved at det ikke bare kan kopieres, men lidt tilrettet kan det måske redde de sidste 11 uger af min barsel, så vi alle bliver tilgodeset…
Hvor kan jeg se hele skemaet??
Mor til 3

Anna Skyggebjerg 17. januar 2011 kl. 11:35

Kære Rikke og Christina,
Jeg kan desværre ikke tilbyde jer hele skemaet. I må i sving med et stort stykke karton – OG en masse samtaler i familien om, hvad sådan et skema skal indeholde, for at hverdagen bliver god for jer alle sammen.
Jeg lover jer, at det har potentialet til at blive en rovolution i jeres hverdag. Men jeg lover også, at det tager lidt tid at udfærdige det og implementere det. Jeg lavede sammen med Søren skemaet til Annamette på baggrund af de informationer, hun havde givet os. Det tog os ti timer at gøre det færdigt, fordi vi hele tiden skulle diskutere, hvad der var mest hensigtsmæssigt. Men den proces er jo en vigtig del af arbejdet.
Held og lykke!

Skriv en kommentar