Onsdag den 13. august

af Anna Skyggebjerg den 13. august 2014

Børnene er begyndt i skole i dag. Jeg er begyndt på arbejde, hvilket i første omgang bestod i at læse om Edinburghs litteraturfestival og at gå en lang tur, hvor jeg fik idéer (siden droppet igen…). Jeg er et meget priviligeret menneske!

Der er et andet medlem af husstanden, som også kan siges at være temmelig priviligeret. I den persons skab hænger der 7 bøjler med nystrøgne skjorter. På hver bøjle hænger der desuden et plasticchartek med ugedagene skrevet på. Hvert chartek indeholder rene sokker og rene underbukser.

Det ligner måske et system, der er udtænkt af Forældrenes Servicecentral. Faktisk er det et system, der er udtænkt af en forælder (mig), der har prøvet alt andet først  - og nu frustreret anser dette som sidste mulighed for at lære en teenagedreng at skifte tøj. Så det er i grunden ikke tænkt som et privilegium, det ligner bare umiskendeligt… Men hvis jeg så til gengæld kan slippe for at sige flere gange, “Har du husket…”, er jeg faktisk ret glad. 

Som bekendt: A mom’s gotta do what a mom’s gotta do!

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lille løg 13. august 2014 kl. 22:38

Hah, hvor er det sejt! :) Godt gået mor!

Anne 14. august 2014 kl. 13:34

Ha ha.
Min teenager bruger 45 min på at lægge P.E.R.F.E.K.T make-up og så undlader hun at børste tænder!!!!!

Jeg siger det…. tit…. hjælper ikke, så nu tænker jeg at først gang hun skal snave med en dreng og han vender ansigtet væk i afsky! Så begynder hun vel at børste tænder :-D

Anna Skyggebjerg 14. august 2014 kl. 13:45

I hear you, Anne!

Skriv en kommentar