Onsdag den 13. oktober

af Anna Skyggebjerg den 13. oktober 2010

Jeg styrtede hjem fra arbejde i dag og bekendtgjorde for Elise, at jeg ikke lige kunne drikke te, for jeg skulle farve hår. “NU?”, spurgte hun. Med en vis ret.

Men sagen var altså, at jeg havde regnet ud, at under påskud af at farve hår, kunne jeg får 30 minuter for mig selv på badeværelset og dermed nå at læse den her bog færdig:

Den bog er fantastisk! En beskrivelse af en identitets-rejse, der tager sin begyndelse efter en fyring.  Klog,  ærlig,  sjov og uhyre velskrevet. Jeg synes Julia Lahme er Danmarks svar på Elizabeth Gilbert. Hende, der har skrevet “Eat, Pray, Love” om sin rejse. Begge bøger er fulde af visdom og vanvid. Og jeg kan i den grad se Julias bog filmatiseret ligesom Elizabeth Gilberts . Naturligvis med Julia i rollen som Julia. Men så er en eller anden altså nødt til at fortælle Ms Julia Roberts, at hun må se at få gjort noget ved sit lidt kedelige hår, hvis hun skal spille Julia Lahme! Hvem melder sig til det job?

Apropos hår: Jeg kan ikke anbefale, at man sætter sig til at læse “Sandheder fra en løgner”, mens man har farve i håret. Jeg har nu en meget, meget mørk hårbund. For jeg glemte tiden. (Hvis du møder mig på gaden, vil jeg bede dig om at lyve og sige, at det er rigtig pænt…)

PS: Her er bagsiden af sandheden. Som du kan se, er den købt hos min boghandler på Godthåbsvej. Bare så du ved, at jeg IKKE har fået bogen sendt af forlaget med henblik på at sige, at den er skøn. Jeg siger, den er skøn, fordi det er sandheden. Min sandhed, i hvert fald.

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gisela 14. oktober 2010 kl. 08:24

Der var en stor artikel om Julia og bogen i vores lokalavis i sidste uge. Og allerede da tænkte jeg, at det er en bog, jeg skal læse. Men nu er der jo slet ingen tvivl :)

Tina 14. oktober 2010 kl. 21:02

Kære Anna
Tak fordi du deler dine sidste bogerobringer med os :-) Jeg har også læst “Spis, bed, elsk” – på din anbefaling – så denne må jeg naturligvis også straks læse!

Maria 14. oktober 2010 kl. 21:42

Jeg kan istemme at det er en fantastisk bog…
Den skal læses og nydes undervejs…

Fossdal 15. oktober 2010 kl. 16:57

Jeg læste den på 4 dage, kan varmt anbefales.

Skriv en kommentar