Onsdag den 14. november – VIND!

af Anna Skyggebjerg den 14. november 2012

Bor du i en sammensat familie og er kæreste eller gift med nogens far? Hvis ja, så vil du gerne vinde den her bog: Førstehjælp til ekstramødre. Sådan navigerer du i en sammensat familie.

Bogen er en hyldest til de ekstramødre, der er parate til at vende blikket indad og være den forandring, de ønsker at se.  Den tager fat i alle de udfordringer, det giver, at være nogens ekstramor: de emotionelle rutcheture, de nødvendige kompromiser – og ja, også jalousien. Fuld af erfaringer, tips og øvelser.  

Førstehjælp til ekstramødre er skrevet af life & business coach Janne Leth Førgaard, stifter af sitet Ekstramor

Læg en kommentar, så trækker jeg en vinder lørdag aften, 17/11

{ 13 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Karin 14. november 2012 kl. 19:30

Ekstramor! Det er virkelig et navn og en rolle man skal vokse ind i. Og det tager tid og tålmodighed BIG TIME. Da jeg mødte min nuværende mand, som har to herboende + en stor datter i udlandet, var jeg sikker på, at jeg havde stiftet bekendtskab med alle følelser. ALLE. Men det skulle hurtigt vise sig, at jeg kun lige var begyndt. Det har været ben-hårdt – og kan stadig være det, men nu bare i glimt. Det hårde bestod i alt det der blev spejlet: alle de gange jeg har reageret mere barnligt end børnene, alle de gange jeg har ønsket, at eks-konen ville synke i jorden og alle de gange jeg har følt mig som luft for min kæreste og hans børn, selvom jeg stod lige ved siden af. Mange af de gange, har jeg været ved at kaste håndklædet i ringen. Men det tunge er heldigvis blevet erstattet af noget der minder om familiebånd og de er kun blevet udviklet, fordi jeg har kigget på de fingre der har peget tilbage mod mig selv. Og fordi både min kæreste og jeg har været stædige – og kærlige.

Grethe 14. november 2012 kl. 20:30

Jeg er ikke selv ekstramor, men jeg har en veninde der er, og hun trænger meget til den bog!
Kh Grethe

Lena Plickert 14. november 2012 kl. 20:53

Man kan blive ekstramor på mange måder…Som fx. når ens søn får en kæreste, som mere eller mindre er hjemløs…Forældrene er ligeglade med hende, så man kan ikke gøre andet end at åbne dørene for hende, og prøve at give hende lidt tryghed og så måske prøve at vise hende, hvordan en helt almindelig familie kan fungere!!!

Kh L

jette 14. november 2012 kl. 22:21

Som både plejemor og ekstramor til flere børn, ville det være en glædelig og meget kærkommen gave at vinde denne bog…:-)

Kaffe & T 14. november 2012 kl. 23:32

Øj, den vil jeg gerne give til min dejlige veninde, der er blevet ekstramor for to fine piger. Jeg håber!

Birgitte B 15. november 2012 kl. 09:42

Jeg er ekstramor til 1 dreng. Som ikke er som mine egne drenge. Kan være svært til tider :-(

Betina 15. november 2012 kl. 10:25

Ekstramor. Dét er vel nok en titel, der er værd at leve op til! Selv har jeg hidtil kaldt mig weekend-mor. Alt det der med pap-mig-dit og bonus-mig-dat for slet ikke at tale om stedmor. Nej ellers tak.
Jeg har en ekstradatter på 12. Jeg er glad for, at vi tog kampene (det var nogle laaange seje år i starten) om hvem der bestemmer, da jeg kom ind i billedet for 7 år siden i stedet for nu, hvor der er teenagehormoner i blodet.

Inge 15. november 2012 kl. 11:59

Jeg smider et lod i puljen, fordi jeg tænker, at Ekstra-far også kan hente en masse guldkorn i den!

Saffi 16. november 2012 kl. 00:23

Denne bog kunne jeg rigtig godt bruge!
Der er ufattelig mange kompromisser i en sammensat familie og nogengange virker fremtiden helt uoverskuelig. Jeg kigger mig tit i spejlet og spørger om det er alle kampene værd og om det mon bliver nemmere med tiden… Det håber jeg! Men lige nu som nybagt bonus mor til 2 og en eks i kulissen – kunne en bog med råd være kærkommen. Jeg krydser fingre!

Bettina 16. november 2012 kl. 10:23

På mit arbejde er der rigtig mange ekstra-mødre, og da jeg sidder lige over for kaffeautomaten, får jeg mange af deres frustrationer, udfordringer og glæder beskrevet som perler på en snor – og ofte tar vi den lige lidt mere i dybden i frokosten :O) Så hvis jeg vinder bogen, skal det være en afdelingsbog, som kan gå på skift og være udgangspunkt for mange fremtidige gode snakke :O)

Helle 16. november 2012 kl. 17:27

Den bog kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse – ekstra-mor er et godt ord :)

malene 16. november 2012 kl. 22:42

Åh den vil jeg gerne vinde! Hvis jeg gør, får mine børns fars nye kæreste den i julegave! Det må være et hårdt “job”…

Maria 17. november 2012 kl. 09:17

Det vil være en god julegave til en veninde.

Skriv en kommentar