Onsdag den 15. januar

af Anna Skyggebjerg den 16. januar 2014

Jeg har læst Anne Morrow Lindberghs Gift from the Sea flere gange, end jeg har læst nogen anden bog. I dag er jeg begyndt på den igen. Den er fra 1955, men er ikke desto mindre stadig spot on og tillige en meget smuk beskrivelse af de fleste kvinders hverdag. Og det projekt, det er, at finde ro, balance og styrke:

The problem is not merely one of Woman and Career, Woman and the Home, Woman and Independence. It is more basically: how to remain whole in the midst of the distractions of life; how to remained balanced , no matter what centrifugal forces tend to pull one off center; how to remain strong no matter what shocks  come in at the periphery and tend to crack the hub of the wheel.

Anne Morrow Lindbergh (1906-2001): 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Pia 16. januar 2014 kl. 09:58

Spot on, Anna!

Marianne 16. januar 2014 kl. 17:45

Hej Anna,
Har du set at der nu er en bog om Anne Murrow Lindbergh? Den hedder The Aviator’s Wife, skrevet af Melanie Benjamin. Den er klassificeret som “historical fiction”. Jeg har ikke læst den endnu, men den ser lovende ud!
Kh
Marianne
http://www.amazon.com/gp/product/0345528670/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Anna Skyggebjerg 16. januar 2014 kl. 18:08

Ja, jeg har faktisk lige set det. Vist en bog, der forsøger at forholde sig til det faktum, at hendes ægtefælle, piloten Charles Lindbergh, også var flyvsk i sit ægteskab – og ikke 100% den helt, han anses for i den amerikanske offentlighed. Hvordan kan han være gift med HENDE og så have flere familier kørende samtidigt? Hvis hun havde skrevet til min brevkasse, ville jeg have anbefalet hende at skifte ægtefælle….

Skriv en kommentar