Onsdag den 17. februar

af Anna Skyggebjerg den 17. februar 2010

At lave aftentegninger er et skønt ritual. Vi kan i realiteten kun få det til at fungere under ferierne, men det skal jo ikke afholde nogen fra at indføre det til daglig: Om aftenen laver børnene (nu kun Jacob) en tegning af noget godt fra den dag, der næsten er gået.  Det er en rigtig god måde at geare ned på. Og rigtig godt til at skærpe opmærksomheden på hverdagsting og hverdagsoplevelser. At lave aftentegninger lærer børnene at se det smukke i det almindelige. Ren Zen, simpelthen!

I aften valgte Jacob at lave et digt i stedet for en tegning:

Det er mig, der er mommy!!!

Undskyld mig, men lige nu har jeg mest lyst til at springe punkt 2 og 3 over. Der skulle have stået “Jeg er taknemmelig for at have vundet i Klasselotteriet og for at jeg skal spille sammen med George Clooney i hans næste film.” Men who cares? Efter det digt!

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Dorte 18. februar 2010 kl. 12:23

Søde dreng, altså :-)

FruGosch 19. februar 2010 kl. 14:07

:-D JA, alt andet er uden betydning, sammenlignet med ens børn, og den kærlighed man nærer til hinanden.

Søde Dreng, ja….

PS: Jeg er nogle gange så naiv og langsom, så da jeg læste dit indlæg for anden gang, tænkte jeg faktisk: “Gud, skal du spille sammen med George Clooney??!!” :-D :-D :-D Men den er dæmret for mig nu….!

Skriv en kommentar