Onsdag den 19. august

af Anna Skyggebjerg den 19. august 2015

Mine damer, jeg beklager, at jeg forsømmer bloggen. Der er skridt, der skal tages. Te, der skal drikkes. Kager, der skal spises. Og det ordner jo ikke sig selv…

Så om få dage, når jeg er hjemme igen, kommer der ordentlige blogindlæg. Indtil da må I nøjes med et par turist-snapshots. 

Lad mig dog lige sige, at ferie i New York på én gang er vidunderligt og meget udfordrende for en super-introvert. Jeg er konstant omgivet af mange mennesker og et meget højt støjniveau. Mængden af ydre stimuli er med andre ord overvældende, og det er som bekendt noget, der tapper energi. Jeg ved nu, at efter cirka 7 timer ude, går jeg død og bliver umådeligt kedeligt selskab, indtil jeg er kommet hjem og har fået genopladet i fred og ro. 

Som bekendt betyder det at være introvert IKKE, at jeg ikke kan træde ud af min komfort zone og gøre andre ting, end dem, jeg foretrækker. Jeg er ikke en sart mimose, som skal pakkes ind i vat og høreværn. Men jeg er nødt til at tage hensyn til min introversion, hvis jeg skal være tro mod, hvem jeg er, OG have noget at tilbyde de mennesker, jeg er sammen med. Det gælder både i hverdagen og i ferier. Det handler ganske enkelt om at finde den rette balance mellem forskellige hensyn.

Dagens snapshot kunne godt vise hvor seriøs kunst, jeg har set. Men…. her er i stedet et billede af Carries trappesten (altså fra Sex and the City) + billeder af cupcakes fra hendes lokale bageri, Magnolia Bakery

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

AnjaS 19. august 2015 kl. 06:53

Det der er da virkelig seriøs kunst. Heldige dig :-)
Kh Anja

Skriv en kommentar