Onsdag den 19. august

af Anna Skyggebjerg den 19. august 2009

Hvis jeg skal være helt ærlig, så begyndte det ikke alt for godt i dag, for jeg sov seriøst over.  Den midterste del af dagen var et rod af travlhed på arbejdet, kø på posthuset, kø i Super Best, falden op ad trappen med poserne og 5-kants-konstruktion på 8. klasse niveau, som jeg bare slet ikke kunne overskue…

Men sådan en onsdag skal ikke tro, den kan få krammet på mig. Jeg er Frue i eget hus, er jeg. Se selv/Se zen:

1

Sol i haven og æbler, der indvarsler snarligt efterår (min yndlingsårstid!):

Sol og æbler

2

Nyudsprungen chokoladeblomst:

Chokoladeblomst

3

Filmaften:

Filmaften

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lisbeth 19. august 2009 kl. 22:16

Kom lige til at tænke på min mandag, der var mindst lige så kaotisk. Midt i en masse kaos med at få min bemanding i butikken til at hænge sammen, pga. sygdom, sendte min souschef mig hjem (1½ km) for at skifte mine kontaktlinser ud med briller, fordi jeg klagede over at de stramte om øjnene. Det gav mig ½ times pusterum, hvor jeg lige fik sat vasketøj over, ryddet op efter morgenmaden og lavet frokost. Alt det jeg ikke nåede om morgenen. Jeg fik trukket vejret helt nede i maven og fik overblikket igen.
Det er guld vejr at have sådan én ansat! :-)

Tina 20. august 2009 kl. 09:49

I går kom jeg til at tænke på det, du skrev engang, Anna, at man altid kan gøre en dårlig dag god. Og det gjorde du jo lige præcis igen!
Tanken kom, da jeg selv havde en dårlig dag i går (hvad var der med i går – var planeterne placeret dårligt i forhold til os eller hvad? ;-) ), men da den så var ved at gå på held satte jeg mig ud i haven på et tæppe placeret i den allersidste solstribe sammen med min søn og læse Oliver Twist for ham. Jeg sad med en kop te (vandet havde han kogt til mig – dejligt med store børn!) og han hentede en pude og smed sig så lang han var på tæppet. Indimellem sprang han op og måtte lige fange en græshoppe, som man hørte så tydeligt spille.
Tæppe i haven, duften af græs og solnedgang og min søns hår at nusse mens jeg læste: ZEEEENNNN!!! Og en god dag – trods alt :-)

Tina 21. august 2009 kl. 23:09

Hej Anna
Du har altid skrevet taknemmelighedsdagbog omkring din dag hver dag – måske lidt sent om aftnen, men så plejede den at ligge der næste dag til stor glæde – og inspiration. Nu har vi den 21. aug. om aftnen og jeg kan ikke se 3 gode ting fra den 20. aug. – er du mon ok?

Anna Skyggebjerg 21. august 2009 kl. 23:33

Kære Tina,
Tak for din omsorg!
Jeg har det fint. Holdt bare pause i går. Men i dag, den 21., er jeg på igen!
Kærligst,
Anna

Tina 23. august 2009 kl. 11:48

Dejligt at høre! Pauser – dem skal der være plads (masser!) til!!
Jeg må jo bare erkende, at jeg er blevet helt afhængig af dine 3 gode ting. Det er ren zen at læse dem og se billederne ;-) Kh Tina

Skriv en kommentar