Onsdag den 19. juni – Win-win-win!

af Anna Skyggebjerg den 19. juni 2013

VIND INTROVERT- STÅ VED DIG SELV !

Mine damer og herrer, i disse dage går 4. oplag af Introvert i trykken. Bøgerne går nemlig som varmt brød, men vi bager flere af hensyn til de få, der ikke har fået købt endnu.

Sammen har vi skabt en succes. Det glæder mig enormt, for det betyder, at rigtigt mange introverte føler sig set og respekterede og har fået brugbare råd til, hvordan vi står ved os selv og kommer til at leve et liv, som passer til dem, vi er.

Tak til alle jer, som har købt Introvert.

Tak til alle, som har sendt mig mails. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at besvare alle.  (Send mig et vink, hvis det er svipset.)

Og så en helt særlig tak til Amanda, som er 13 år,  introvert og har læst bogen. Hendes mor skrev i går på Facebook, at Amanda  har spurgt sin mor, om hun må tage bogen med sig, når hun flytter hjemmefra. Da blev jeg godt nok glad! 

Læg en kommentar, så trækker jeg TRE vindere af Introvert lørdag aften, 22. juni

{ 95 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Sanne 19. juni 2013 kl. 21:57

Det bliver jo næsten pinligt nu … At indrømme at jeg faktisk ikke har fået købt bogen endnu selvom så mange andre har. Og jeg vil ellers virkelig gerne læse den.

Kamilla 19. juni 2013 kl. 21:58

Ville elske bogen som sommerferielæsning! <3

Grethe 19. juni 2013 kl. 21:59

Bogen er sikkert lige så inspirerende som dig blog. Så jeg vil blive vildt glad for at vinde et eksemplar :-)

Julie leander 19. juni 2013 kl. 22:00

Jeg ville virkelig gerne læse den, er på barsel så har dejligt meget tid til den slags selvforkælelse.

David 19. juni 2013 kl. 22:01

Den vil min kone elske.

Karen Andersen 19. juni 2013 kl. 22:01

Har først lige hørt om bogen, den vil jeg super gerne læse :)

Jette 19. juni 2013 kl. 22:02

Tilkykke med de fine salgstal! Den bog vil jeg rigtig gerne vinde :-) Jette

Stine Rygaard 19. juni 2013 kl. 22:05

Forsøger igen at vinde den! Vil Så gerne læse den…

Hanne Aaby 19. juni 2013 kl. 22:05

Den´ bog vil jeg bare gerne læse og kender én, der skal ha´ den bagefter.

Line Carlsen 19. juni 2013 kl. 22:06

Anna! Jeg oplevede dig til en af Anna & Lotte´s tesalonger.
Det var en fantastisk oplevelse – helt igennem positiv og dit indlæg lærte mig at selvom man er introvert (og ved at dø! ved tanken!) kan man godt stille sig op og tale til en forsamling….. Jeg sender dig tit en venlig tanke (når blodet ruller i årerne og pulsen banker helt oppe i halsen)

Gode tanker fra Line

Anette Rasmussen 19. juni 2013 kl. 22:06

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse bogen. Jeg har nemlig MEGET svært ved at stå ved mig selv og være den jeg er, hvilket primært skyldes min barndom og ungdom… Det kunne derfor være helt fantastisk at vinde bogen, så jeg dermed kunne komme et skridt videre i den rigtige retning mod et bedre og mere frit liv :-)

Tina 19. juni 2013 kl. 22:09

Min mor havde – uden kendskab til bogen – gået forbi den i en boghandel, læst på bagsiden af den og tænk ‘Det er sådan Tina er’. Hun havde købt den for at lære mere om mit univers og er nu godt i gang med den….jeg smugkigger, når jeg er på besøg! Og vil MEGET gerne vinde den her, så jeg også selv kan forså mig bedre :-)

Kærligst Tina

Catrine Emelie 19. juni 2013 kl. 22:09

Søde Anna,
Jeg liver meget glad, hvis jeg er den heldige vinder. Og hvis ikke, så er jeg sørme glad alligevel for livet er fantastisk og det er mig der skal sørge for at det er sådan! Tak for du inspirer og er en rollemodel. Jeg har aldrig rigtig tænkt så meget over om jeg er ekstrovert eller introvert – jeg er jo bare mig… ;-)
Tak for dine ord på bloggen – det er altid spændene at kikke med.
Endnu engang tillykke med bogen!

Glade tanker til dig,
Trine

Anette Olesen 19. juni 2013 kl. 22:09

Skulle jeg mon være den heldige. Ved lige hvem den skal foræres til :)

Susie H 19. juni 2013 kl. 22:20

Vil virkelig gerne læse din bog, så det er jo pinligt at indrømme at jeg ikke har købt den endnu…

Birgit 19. juni 2013 kl. 22:22

Jeg ønsker at give bogen til en dejlig veninde. Hun har haft lånt mit eksemplar , så jeg ved hun ville elske , at eje den selv.

Annie 19. juni 2013 kl. 22:27

Åh Anna,
hvorfor er det, at jeg ikke har din bog med mig lige nu? Den ville jo være perfekt i min taske, når jeg skal tilbringe en masse tid i tog og fly til sommer. Hvis ikke din bog skal med mig hjem i denne omgang, vil jeg forære mig selv den i sommergave. Fjerde oplag, altså. Så mange introverte kan ikke tage fejl..

Christina 19. juni 2013 kl. 22:28

Ihhh… Lyder spændende, den vil jeg med glæde læse :-) …der er også lige præcis plads ved siden af dine andre 4 bøger ;)

anja 19. juni 2013 kl. 22:29

Jeg håber sådan, at din bog snart kommer ind ad døren, for jeg har lovet at anmelde den til foreningen Forældre og Fødsel :) . Og jeg trænger til at læse og forstå.

Anja 19. juni 2013 kl. 22:31

Har endnu ikke fået læst bogen, men nyder at følge med her :-)

Bjarne Lindenskov Petersen. 19. juni 2013 kl. 22:40

Jeg er egentlig ikke nærig. Jeg er heller ikke fattig, men jeg kan så godt lide spændingen ved muligheden for at vinde noget. Derfor er jeg med i lodtrækningen igen.
Hele tanken om introvert/ekstrovert-”problematikken” har optaget mig meget, siden jeg hørte om dig og dine tanker første gang. Det har gjort mig, ikke så lidt, klogere på mit eget reaktionsmønster, og mere sikker på, at jeg har lov til at være den jeg er.

Minna 19. juni 2013 kl. 22:56

Kan se jeg langt fra er den eneste – men måske jeg er heldig :-)

Hanne Hauger 19. juni 2013 kl. 22:56

Jeg prøver også lykken igen, så jeg måske slipper for at låne min egen ud ;-)

Yvonne 19. juni 2013 kl. 22:57

Af ren og skær distraktion har jeg endnu ikke fået købt din bog, men bliver jo mindet om den jævnligt. Så jeg glæder mig til at læse den en gang, men ville da blive meget lykkelig, hvis den i stedet kom ind ad døren….

Gudrun Jacobsen 19. juni 2013 kl. 23:19

Jeg har dine andre bøger og har genlæst dem flere gange. Denne ville også blive modtaget med glæde, hvis jeg skulle vinde den. Ellers må jeg jo stille mig i kø for at få den købt.

Camille 19. juni 2013 kl. 23:24

Jeg havde lånt din bog af en veninde og læst den på en tur, hvilket hjalp mig igennem en frygtelig ugelang og alt for overdreven ekstrovert konference i Polen! Da jeg kom hjem skyndte jeg mig fluks at købe den selv.
Jeg vil meget gerne give din bog til en anden veninde, så hun kan blive klogere på sine to VIDT forskellige børn og dermed få viden og værktøjer:)
Stor tak for den personlige tilgang du har anvendt som bogens form.

Mai-Britt Larsen 20. juni 2013 kl. 00:14

Det ville også glæde mig at læse bogen ligesom jeg nyder at læse din blog og kender mange der skal ha` lov til at læse den efter mig, men den forbliver miin :-)

Charlotte 20. juni 2013 kl. 00:45

Følger bloggen, som har gjort mig mere bevidst om – at det er okay at nyde sit eget selskab og ikke altid have lyst til at være sammen med andre, ellers fantastiske mennesker, når det passer dem. Nyder den ro det giver mig inden i, at kunne sige nej tak til andres selskab – for at nyde (og lade op i) mit eget! Ville elske at læse bogen, (som står på ønskesedlen), måske endnu flere brikker ville falde på plads.
Tak for en god blog og mange kloge ord!
Charlotte

Tina Irene Povlsen 20. juni 2013 kl. 00:52

Jeg er sikker på at du har lavet en win win bog igen igen. Det er et emne som mange vil kunne opnå en kæmpe befrielse ved at få indsigt i. Jeg selv har gennem mit fag været på kursus, hvor dette var et af emnerne. Jeg vil glæde mig så meget til også at få denne på min hylde, og ikke mindst til at læse den. Er sikker på at du med din superevne til formidling har lavet en bog der atter bjergtager sin læser, og som ikke bare sådan lige kan lægges fra sig igen.
Jeg ville elske at vinde bogen, som jeg kun kan se som et positivt bidrag såvel personligt som fagligt. Uden at være krævende, hvis jeg skulle være heldig, så kunne en signeret udgave være så helt i top.

Eva 20. juni 2013 kl. 05:00

Jeg er helt sikker på, at jeg kan blive klogere på mig selv. Jeg er lærer, og vil også gerne åbne øjnene for de små introverte.
Kan man være lærer og introvert? Ja, det tror jeg da nok, man kan :)

Uh, jeg håber at vinde.

Line Horn 20. juni 2013 kl. 05:56

Åh, den vil jeg så gerne vinde!

Rie 20. juni 2013 kl. 06:23

Jeg vil elske at læse din bog – skønt at du sætter ord på hvad det vil sige at være introvert, – det er jeg nemlig også ;-)

Louise T. 20. juni 2013 kl. 06:26

Min 14-årige søn og jeg kunne deles om den og lære meget om både os selv og hinanden :-D

Anette Kristine Poulsen 20. juni 2013 kl. 06:41

Du er for sej, Anna. Det er simpelthen SÅSÅSÅSÅ velfortjent og fabelagtigt.

Lisbeth Søberg 20. juni 2013 kl. 06:55

Så fin en blog du har, med yderst relevante råd til alle. Hvis du havde spurgt mig inden hundekøb, havde jeg nok kunne fortælle lidt om overvældelsen ved at få endnu en ” lille” i huset – men du havde nok ikke troet det kunne være sandt – det er jo bare en hund :)
Jeg vil med glæde læse din bog, og lægger hermed mit lod…

Dorthe 20. juni 2013 kl. 07:02

Jeg prøver lykken. Ellers er det godt at vide at et nyt oplag er på vej. Kh Dorthe

Maria007 20. juni 2013 kl. 07:26

Min søster har snart fødselsdag – og jeg vil rigtig gerne give hende bogen…

Rebekka 20. juni 2013 kl. 07:41

Jeg er den lykkelige ejer af din fantastiske bog og ville elske at vinde et eksemplar til at give til min bedste veninde, som har smugkigget i min et par gange.
I øvrigt har jeg haft min bog med og ladet mine kollegaer kigge i den i middagspausen….
Den har givet mange gode -og mere end vanligt – personlige snakke om hvem vi hver især er !!! – (og hvorfor jeg måske nogen gange trækker mig lidt fra fællesskabet )
Meget befriende !!!

Lena Bygum 20. juni 2013 kl. 07:42

Jeg glæder mig ENORMT meget til at læse din seneste bog :-) . Blive klogere på mig selv via din fantastisk måde at formulere dig på. Håber at være en af de heldige, der her kan vinde bogen, da pengene ikke helt rækker for tiden …
Tusind tak kære Anna, fordi du deler ud af alle dine betragtninger og gode råd! Dejlig dag til dig :-)

Signe B 20. juni 2013 kl. 07:52

Jeg håber, at der er en, der kommer min vej… ;o)

Lene Megan 20. juni 2013 kl. 07:58

Jeg ville elske at vinde bogen. Tusind tak! :)

Randi 20. juni 2013 kl. 08:11

Tillykke med den succes bogen er! Jeg har selv bogen og har læst den med glæde – men jeg vil alligevel gerne vinde et eksemplar, for jeg kender én, jeg gerne vil forære den til :-)

Susanne Gramstrup 20. juni 2013 kl. 08:21

Uha…den bog vil jeg gerne vinde…..tror osse mine børn ku få stor glæde af den. Ha en dejlig dag derude :)

Hoptimisten-trudi 20. juni 2013 kl. 08:32

Jeg smider lige et “lod” i puljen ;-)

Rikke L 20. juni 2013 kl. 08:45

Jeg får utrolig meget ud af at læse din blog og er helt sikker på, at jeg også ville få meget ud af at læse bogen.

Birgitte B 20. juni 2013 kl. 08:47

4. oplag – du skal være stolt!

Anja Nielsen 20. juni 2013 kl. 08:50

Tillykke med det flotte resultat! Endnu mere end at glæde mig på dine vegne, må jeg ærligt indrømme at jeg glæder mig på egne og andre introverte – og samfundet som helheds – vegne.
Det er så vigtigt, at vi alle får plads til at være her med de styrker og gaver, vi har :-) Og det er modigt og flot at være den der står frem og taler til og for en stor andel af befolkningen.
Jeg glæder mig til at læse din bog, som jeg tror er god til at insistere på, at vi ikke bare vil tolereres men også værdsættes på linje med andre (også af os selv).

Venlig hilsen

Julie K 20. juni 2013 kl. 09:10

Åh Anna hvor gør det mig glad at bogen er sådan en succes. Jeg tror på at det er karma, som har lagt mærke til hvordan du passer på dig selv og andre på en ærlig og uselvisk måde. Du har nemlig lært mig at man godt kan sætte sit eget velbefindende højt, uden at det handler om egoisme…

Maria Kristensen 20. juni 2013 kl. 09:15

Ih den ville jeg gerne vinde, og kunne sidde og læse i min sommerferie med benene oppe ude på terassen… men en kop te og alene-tid. Ville den passe perfekt til :)

Eva 20. juni 2013 kl. 09:40

Den vil jeg utrolig gerne vinde – ellers må jeg se at få den købt. Jeg er ved at erkende min introverte og/eller hypersensitive side, og det skyller over mig som en stormflod. Jeg er sikker på at din bog vil være god at have ved hånden i denne proces.
I øvrigt tak for en dejlig blog. Jeg føler mig altid forstået når jeg læser en af dine indlæg. Dejligt at vide at man ikke er alene.

pia 20. juni 2013 kl. 09:55

Jeg har endnu ikke læst bogen, men læst uddrag og interviews, og det har sg. egentlig aldrig slået mig, at jeg måske var introvert, da jeg altid ar været så ufattelig dygtig til at tilpasse mig!!! Måske kan bogen hjælpe mig til at blive bedre til at vælge mig selv til – uden at føle, at jeg vælger andre fra og ikke er flink nok 8-)

Birgitte 20. juni 2013 kl. 09:58

I dag bliver jeg færdig med eksamen, og jeg vil gerne fejre min eksamen med at sidde i mit yndlingshjørne i min stue (eller udendørs hvis vejret er til det) med at læse din bog.

Rikke 20. juni 2013 kl. 09:59

Hvor er det også flot, at et barn på 13 læser en bog med sådan et emne. Godt for hende, at hun også fandt inspiration i bogen! Det ville jeg også være stolt af som forfatter!

Helene 20. juni 2013 kl. 09:59

Jeg er nr. 50 i køen på biblioteket til at låne bogen – men det ville da være perfekt at vinde den, så jeg kunne få den med på ferie!

Monika Meldgaard 20. juni 2013 kl. 10:36

Den lyder helt igennem fantastisk :) håber at være heldig :)

Rigtig god sommer <3

Annja E. M. 20. juni 2013 kl. 10:51

Tak for en god blog. Jeg nyder at følge med. Jeg vil meget gerne vinde bogen. Har endnu ikke læst den, og den står på min ønskeseddel :-)

Karin Christensen 20. juni 2013 kl. 11:07

Står i kø på biblioteket. Jeg er ikke råd til at købe bøger. Men hvis nu jeg er den heldige denne gang, så slipper jeg for køen. Knus og varme sommertanker fra Karin

Birgit Kragh 20. juni 2013 kl. 11:26

Ja, så forsøger jeg igen. Er skrevet op på biblioteket, men der er laanng kø på “Introvert” Af alle de kommentarer og udpluk jeg har hørt/læst fra bogen, tror jeg at jeg vil kunne lære rigtig meget om MIG SELV – og andre. Krydser fingre herfra…..

Tina 20. juni 2013 kl. 11:44

Åh, den vil jeg bare SÅ gerne vinde! Har netop stået i et “introvert dilemma”, og da kunne jeg helt klart godt have brugt din bog! Synes i det hele taget, det er svært at være introvert i en ekstrovert verden.

Maria 20. juni 2013 kl. 13:11

Den bog ville jeg elske at have i kufferten til sommerferien:)

Frederikke 20. juni 2013 kl. 14:00

Story tillykke med de flotte salgstal – dejligt at så mange vil have indblik i vores introverte verden :)

Studinden 20. juni 2013 kl. 14:05

Kære Anna.
Jeg har bogen, og har slugt den råt, men kunne godt bruge et eksemplar til min venindes 14 årige dreng (og min veninde). Jeg kan nemlig fuldt ud følge ham, men det er ofte svært for ham selv og hans mor (nå ja, og mange andre i hans omgangskreds)
Jeg krydser fingre!
Kh. Berit.

Lotte 20. juni 2013 kl. 14:59

Jeg vil også gerne vinde! Rigtig gerne. Ikke at jeg som sådan er introvert, men der er nok nogle træk…helt sikkert. Men jeg er ret sikker på at min 1. fødte er introvert – og ham vil gerne forstå bedre på det punkt.

Ditte P 20. juni 2013 kl. 15:24

Selvom jeg allerede har købt 3 af dine bøger (én til mig selv, én til min ene søster og én til min anden søster..), så synes jeg faktisk at en 4. ikke ville være for meget :-) Har nemlig planlagt at give en til mine forældre.

Julie 20. juni 2013 kl. 15:39

Jeg ville give den til min kloge farmor, der hele livet er blevet misforstået, fordi hun er introvert. Tak Anna! For at give mig et andet syn på mig selv.

Betina 20. juni 2013 kl. 16:56

Kender godt det der med at gemme sig på badeværelset…
Eller i køkkenet bag opvasken. Eksempel: sidste juleaften gav jeg mig til at rense ovn bare for at trække tiden, indtil jeg kunne “tillade mig” at gå i seng. Kl. 20.45 sov jeg…
Din bog står meget højt på ønskelisten. Jeg håber at få nogle fif til at (turde?) mærke mig selv. Sådan rigtigt.

lene 20. juni 2013 kl. 17:06

Åh Anne ;) elsker dine andre bøger – har både købt men også været så heldig på et tidspunkt at får en ved dig <3
Jeg kender denne følelse at gemme sig forskellige steder i selvskab med store forsamlinger ..
Men ville gerne have redskaber samt læse om det er ok at være som man er, og dette er du super god til at formidle ;)

knus

Rikke R 20. juni 2013 kl. 17:27

Ihh jeg vil så gerne vinde en og give den videre til min bror (og måske lige læse den først selv

Julie G 20. juni 2013 kl. 18:34

Vil super gerne læse bogen, så krydser fingre :-)

Line B. 20. juni 2013 kl. 19:23

Som introvert/ hypersensitiv, har jeg virkelig nydt at læse din lærerige, gode bog. Det er SÅ befriende at læse andre har det lige som mig. Min mor har også altid været introvert, så hun skal have den hvis jeg er så heldig at vinde.
Tak for en spændende blog ❤

Conni Olesen 20. juni 2013 kl. 19:33

Den ville jeg godt nok gerne vinde!

Vickie 20. juni 2013 kl. 19:47

xér fingre at det bliver mig. Og tillykke med 4. oplag .-)

Dorte 20. juni 2013 kl. 19:59

Ja tak :-)

Mette S 20. juni 2013 kl. 20:24

Uh, den vil jeg gerne læse.

Eva 20. juni 2013 kl. 20:35

Den vil jeg gerne vinde.

Mathilde Pape 20. juni 2013 kl. 21:25

Jeg er meget betaget af dine bøger, din skrivestil og mest af alt dine dybe refleksioner! – og jeg ville elske at læse denne også!

Vivi 20. juni 2013 kl. 21:31

Åh, så skønt at du har succes med din bog. Gid jeg må vinde et eksemplar.

Gitte 20. juni 2013 kl. 22:21

Vil meget gerne vinde den og ser rigtig meget frem til at læse den :-)

Annegrete 20. juni 2013 kl. 22:39

Tillykke med det hele!
Jeg vil gerne vinde en bog – til mig og min søn :)

Hanne 20. juni 2013 kl. 23:20

Jeg har en introvert 8-årig, som jeg meget gerne vil forstå bedre.

Lone N 20. juni 2013 kl. 23:35

Har lånt bogen af en kollega og har fået læst et kapitel. Men hold op hvor rammer den da bare plet allerede… Tænk at det er helt normalt… Jeg vil enormt gerne eje den bog, så den kan stå og minde mig om, at jeg er helt normal og læse i den igen og igen.

Eva 21. juni 2013 kl. 08:27

Så har jeg læst hele bogen, – Anna, det er jo mig, du skriver om !

Christina 21. juni 2013 kl. 08:57

Åh, kunne man mon være så heldig. Jeg var til et socialt arrangement så sent som i går – men der var ikke noget badeværelse, hvor jeg kunne gemme mig…

Løvinden 21. juni 2013 kl. 10:19

Du er så skide sej Anna. Tænk, hvor stor betydning din bog har, og får, for så utrolig mange mennesker. Sjæle finder hjem tror jeg.
Hvis jeg vinder, så vil jeg give din bog til.pædagogerne i min yngste datters børnehave. Det er en skøn institution, men der mangler dog alligevel rum til og iden om de introverte små dejlige mennesker.
God weekend

Skolou 21. juni 2013 kl. 14:35

Ej, hvor er det bare flot! Hvor meget er et oplag på, hvis man må spørge???
Jeg havde egentlig bare tænkt at jeg ville låne bogen på biblioteket, men der står jo *virkelig* mange i kø til den!
Så ja, det ville være superskønt at vinde et eksemplar af din bog.

Katrine 21. juni 2013 kl. 19:57

Den vil jeg så gerne læse og tusind tak fordi du har dette fokus….

Maiken 21. juni 2013 kl. 20:42

Endnu en introvert melder sig på banen til at vinde en bog!

Mia 21. juni 2013 kl. 21:02

Jeg vil også gerne vinde. Hvad er forskellen imellem introvert og særlig sensitiv? Jeg synes jeg er begge dele

Jette 21. juni 2013 kl. 21:07

Tillykke med succesen – hvor er det bare skønt! Ville væremså glad hvis jeg skulle blive en heldig vinder.

Tanja Espersen 21. juni 2013 kl. 21:25

Har lånt din bog på biblo, har dog ikke fået den læst endnu, så ville elske at have mit eget eksemplar at fordybe mig i – og måske lære at bekæmpe modviljen mod/angsten for bla. smalltalk…

Rikke i Vejle 22. juni 2013 kl. 07:19

Kære Anna, jeg købte én af bøgerne i 1. oplag og hvis jeg vinder, vil jeg forære bogen til en meget kær ven, som jeg tror vil få glæde af den. Venlig hilsen Rikke

Katrine 22. juni 2013 kl. 09:54

Jeg lægger gerne et lod i puljen

Natascha K 22. juni 2013 kl. 10:56

Den vil jeg rigtig gerne eje!!

Susanne Fuglesang 22. juni 2013 kl. 16:16

Hvor er det rart at finde ud af, mange andre har det som een selv og at man ikke er mærkelig, fordi man har brug for alene-tid og nyder sit eget selskab. At man ikke er et dårligt menneske, fordi man kun har få venner. Jeg vil nyde at læse bogen.

Anne Ginnerup 22. juni 2013 kl. 18:54

Kære Anna

Jeg vil utrolig gerne eje din bog. Jeg tror den kan være til nytte for mig og min familie.

Hilsen Anne

Skriv en kommentar